Ετοιμος ο ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Ουντινέζε

23:33 21/2/2012 - Πηγή: 24wro
Μια προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, που περιείχε ασκήσεις σωματικής αποφόρτισης και τακτικής...
περιλάμβανε το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ενόψει του καθοριστικού αγώνα με την Ουντινέζε που θα γίνει την Πέμπτη στην Τούμπα στις 8 το βράδυ.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε να διατηρήσει χαλαρούς ρυθμούς σε μειωμένες στροφές στην προπόνηση αποφεύγοντας να κάνει και εκπαιδευτικό δίτερμα πράγμα που δεν ανέδειξε και τις πλήρεις σκέψεις του για
τον σχηματισμό της πιθανής ενδεκάδας. Στην διάρκεια της προπόνησης ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Γλύκος, Ίβιτς Κατσικάς και Ετο, που δεν υπολογίζονται για το παιχνίδι αυτό.

Γεμάτη θα είναι η αυριανή μέρα, παραμονή του αγώνα της Θεσσαλονίκης. Με δυο συνεντεύξεις Τύπου και μια προπόνηση, καθώς και την άφιξη της ιταλικής ομάδας. Αναλυτικά ο Ρουμάνος τεχνικός και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας θα μιλήσουν στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα στις 13:00 στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας. Θα ακολουθήσει στις 18.30 η συνέντευξη τύπου του προπονητή της Ουντινέζε, Φραντσέσκο Γκουϊντολίν και ενός ποδοσφαιριστή της ομάδας στην αίθουσα Συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας.

Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Τούμπας στις 11:00 και θα είναι ανοικτή για δημοσιογράφους και φωτογράφους μόνον στα πρώτα 15 λεπτά.

Την Ιταλική ομάδα θα συνοδεύουν 15 δημοσιογράφοι του γραπτού, και ηλεκτρονικού Τύπου και δυο δημοσιογράφοι από το επίσημο κανάλι της Ουντινέζε. Η Ιταλική ομάδα θα φθάσει στις 5.50 στη Θεσσαλονίκη και δεν θα προπονηθεί στη Θεσσαλονίκη απλά οι παίκτες της θα επισκεφθούν το γήπεδο της Τούμπας την ώρα που ο τεχνικός της ομάδας θα μιλάει στους Ελληνες και Ιταλούς δημοσιογράφους.
Keywords
Τυχαία Θέματα