Ελεύθερος και ωραίος ο Μαρίνος

15:31 20/11/2011 - Πηγή: 24wro
Για την προσωπική του ζωή και τα... επόμενα επαγγελματικά του σχέδια μίλησε ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Μες την καλή χαρά».

Αναφερόμενος στην πρόταση που έχει δεχθεί από το «Just The Two Of Us» άφησε να εννοηθεί πως δεν θα λάβει μέρος στο νέο κύκλο του show τραγουδιού: «Είχα πάντα προτάσεις. Υπήρχαν πάντα άλλες δουλειές και υποχρεώσεις και τελικά το σκεφτόμουν. Αν υπάρχουν κάποιες άλλες υποχρεώσεις μπορεί και να μην είμαι. Στο “Just” δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο να τραγουδάς για να πας πάρα πολύ καλά. Είναι ένας διαγωνισμός δημοφιλίας.
Όχι για το ποιος είναι ο καλύτερος. Το αν τραγουδάς καλύτερα έρχεται σε δεύτερη μοίρα».

Ο γοητευτικός ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα πως αυτή την περίοδο δεν έχει σχέση: «Είμαι "ελεύθερος" από επιλογή. Εκτός, αν έχεις να μου προτείνεις κάτι καλό… Εγώ κοιτάω μόνο εκεί που με θέλουν πολύ. Γενικά όταν δεν με θέλουν, όσο και να θέλω εγώ, θα ξενερώσω. Νομίζω αν θέλω πολύ, έχω υπομονή. Απλά τελευταία δεν θέλω πολύ, μου αρέσει όπως είμαι. Δεν είμαι όμως κλειστός. Αν είναι να ερωτευτώ, είμαι εδώ».

Τι δεν του αρέσει όμως στις σχέσεις του; «Δεν μου αρέσει το ψέμα και η υποκρισία. Όλα τα άλλα τα συζητάω. Προτιμώ να μου πεις την αλήθεια και να 'ναι σκληρή, πάρα να μου πεις ψέματα και να το μάθω πιο κάτω. Το ψέμα δεν το θέλω».
Keywords
Τυχαία Θέματα