Oι πέντε πιο cool γιαγιάδες της μόδας

14:11 20/11/2011 - Πηγή: 24wro
Η Carine Roitfeld πρόκειται να γίνει γιαγιά σύντομα... και με την ευκαιρία είπαμε να δούμε τις άλλες γιαγιάδες της μόδας, που καταφέρνουν να έχουν εγγόνια και συγχρόνως να είναι τόσο απίστευτα cool.Betsey Johnson: Mια γιαγιά που κάνει ρόδα! Και ποιός δεν θα την ήθελε; Η εξηνταεννιάχρονη Johnson είναι γιαγιά από το 2006 και μάλιστα, η μικρή Layla έχει ήδη ένα παπούτσι που έχει πάρει το όνομά της.
Donna Karan: Η Karan που έχει επτά εγγόνια, έχει βγει στην πασαρέλα με την αγαπημένη
της εγγονή, τη μικρή Stefania. «Το ορκίζομαι, είναι mini-me! Λατρεύει τα ρούχα, λατρεύει να παίζει στο σχεδιαστήριο. Σε είκοσι χρόνια θα δουλεύω γι’ αυτήν!»
Vivienne Westwood: Τα γονίδια της μόδας δεν φαίνεται να πέρασαν και στην εγγονή της Vivienne Westwood, Cora Corré. «Eίναι πραγματικά συντηρητική. Απογοητεύομαι πάρα πολύ όταν το βλέπω. Φοράει τζιν. Πιστεύω ότι τα τζιν είναι τραγικά. Της έστειλα ένα ωραίο μάλλινο παντελόνι και της είπα, ‘Πραγματικά ελπίζω ότι θα το φοράς.’ Μου απάντησε, ‘Είναι πιο σημαντικό να είσαι καλός άνθρωπος από τα ρούχα που φοράς.’ Της είπα, ‘Βλακείες.’»
Diane von Furstenberg: Έχει τρία εγγόνια, τις Antonia Steinberg και Talita, και τον Tassilo von Furstenberg, που συχνά βλέπουμε στην πρώτη σειρά στις επιδείξεις της.
Rosita Missoni: Σίγουρα τα εγγόνια της Rosita έχουν το δικό τους ποδήλατο Missoni x Target. Μάλλον, τα δικά τους εννέα ποδήλατα, αφού τόσα είναι τα μικρά Missoni. Η γιαγιά τους, πάντως, δεν φαίνεται να αρκείται στον παραδοσιακό της ρόλο. «Ίσως για δύο μήνες μου άρεσε να είμαι ελεύθερη και να παίζω τη γιαγιά», είχε δηλώσει όταν αποφάσισε να παραδώσει τα ηνία στην κόρη της, Angela. «OK, ίσως να ήταν για τέσσερις ή πέντε εβδομάδες, μετά άρχισα να σκέφτομαι τη συλλογή σπιτιού… Έτσι την ξαναπαρουσιάσαμε και γίναμε ξανά trend-setters».

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα