ΔΕΙΤΕ: Tο προσκλητήριο των Βουρλιώτη-Καρπαθάκη!

19:05 4/4/2011 - Πηγή: 24wro
Όλα είναι έτοιμα για τον γάμο του Νίκου Βουρλιώτη και της Όλγας Καρπαθάκη... Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz τρέχει αυτές τις μέρες για τις τελευταίες προετοιμασίες του θρησκευτικού του γάμου.

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 2 Μαΐου στις 20.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό, με κουμπάρο τον πολύ καλό φίλο του ζευγαριού, αντιπρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού,
Νίκο Καραχάλιο.

Απλό και λιτό, το προσκλητήριο έχει τα αρχικά γράμματα του ζευγαριού και βρίσκεται μέσα σε έναν ασημί φάκελο. Τόσο ο τραγουδιστής όσο και η σύντροφός του δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να προκαλέσουν με εκκεντρικότητες. Το προσκλητήριο έχει ήδη σταλεί στους καλεσμένους.

Όσον αφορά τη νύφη, σε λίγες μέρες θα κάνει την τελευταία πρόβα νυφικού στον οίκο Pronovias, ενώ τα μαλλιά της, σύμφωνα με την Espresso θα επιμεληθεί ο hair stylist Τρύφωνας Σαμαράς και το μακιγιάζ ο Φρέντυ Καλομπράτσος.

Στον γάμο οι καλεσμένοι είναι περίπου 800, ενώ στη λαμπερή δεξίωση που θα γίνει στο Κτήμα Ορίζοντες, στο Κορωπί, οι καλεσμένοι δεν θα ξεπερνούν τους 400.



Keywords
Τυχαία Θέματα