Χασισοφυτείες σε όλη την Ελλάδα!

16:46 4/8/2012 - Πηγή: 24wro

Δυο μεγάλες σε έκταση και αριθμό δενδρυλλίων χασισοφυτείες ανακάλυψαν οι περιπολίες των αστυνομικών...
στην Καβάλα και την Κορινθία, όπου κατασχέθηκαν συνολικά 800 χασισόδεντρα! Και στις δυο περιπτώσεις, όμως, οι καλλιεργητές δεν εντοπίστηκαν.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Ελευθερούπολης που έκαναν έρευνες σε αγροτική περιοχή έξω από το Χορτοκόπι Καβάλας, εντόπισαν την τεράστια χασισοφυτεία που αποτελούνταν από 554 δενδρύλλια κάνναβης και έστησαν καρτέρι για να συλλάβουν επ’ αυτοφώρω όποιον πήγαινε
να τα φροντίσει. Όμως, δεν εμφανίστηκε κάποιος κι έτσι ξερίζωσαν και κατέσχεσαν τα δενδρύλλια.

Αλλά και σε μια δύσβατη δασική περιοχή στα ορεινά του δημοτικού διαμερίσματος Πύργου στον δήμο Ξυλοκάστρου Κορινθίας, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου εντόπισαν μετά από πληροφορίες που δέχθηκαν άλλη μια μεγάλη φυτεία με 201 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,40 ως 2,5 μέτρων. Και εκεί στήθηκε ενέδρα για τους καλλιεργητές, αλλά εκείνοι προφανώς αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών και δεν εμφανίστηκαν. Στον χώρο της χασισοφυτείας κατασχέθηκαν άλλα 44 αποξηραμένα χασισόδεντρα ύψους 0,7 εκατοστών και ένα αυτοσχέδιο σύστημα για το πότισμα των δενδρυλλίων.

Ανάμεσα στα φυτά που είχε στο μπαλκόνι του, καλλιεργούσε και πέντε χασισόδεντρα ύψους από 22 ως 72 εκατοστών ένας 27χρονος που συνελήφθη στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα