Αποφασίσατε να γυμναστείτε;

12:40 1/6/2011 - Πηγή: 24wro
Κάντε το σωστά...
Επειδή βλέπουμε ότι εν όψει καλοκαιριού το έχετε πάρει ζεστά, διαβάστε μερικές επιπλέον συμβουλές από τον αθλίατρο για να αποφύγετε τους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της γυμναστικής.

Το πρόβλημα είναι... όπισθεν. Οι γυναίκες τείνουν να είναι από τη φύση τους αδύναμες στα ισχία και στους γλουτιαίους μυς, αλλά εάν αυτοί οι μυς δεν είναι δυνατοί, οι αρθρώσεις στα γόνατα και στα ισχία καλούνται να απορροφήσουν όλους τους κραδασμούς.

Η ενίσχυση αυτών των μυϊκών ομάδων, βοηθά στην αποτροπή από πολλούς τραυματισμούς, όπως θυλακίτιδα του ισχίου, τενοντίτιδα, και διάστρεμμα των γλουτών.

Αγοράστε καινούργια αθλητικά παπούτσια. Δρομείς και περιπατητές θα πρέπει να πάρετε ένα νέο ζευγάρι αθλητικά, εάν με τα παλιά έχετε διανύσει 500 με 600 χιλιόμετρα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αλλάζετε τα παπούτσια σας περίπου κάθε πέντε μήνες, αν περπατάτε ή να τρέχετε 4-5 χιλιόμετρα την ημέρα, πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Εάν συνεχίζετε να φοράτε πολυχρησιμοποιημένα αθλητικά παπούτσια, μπορεί να παρουσιάσετε προβλήματα που κυμαίνονται από πιο ήπιους πόνους στους αστραγάλους και στα γόνατα ή ακόμα και τραυματισμούς στα ισχία.

Αν δεν θυμάστε πόσο καιρό έχετε τα παπούτσια σας, συγκρίνετε τα με ένα νέο ζευγάρι και να αναζητήστε σημάδια φθοράς στα πέλματα, η στην αψίδα υποστήριξης, καθώς και στη συνολική απορρόφηση των κραδασμών.

queen.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα