Παναθηναϊκός: Δεν πάει πουθενά ο Λέτο

11:30 1/6/2011 - Πηγή: 24wro
Από τη στιγμή που οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού δεν έχουν δείξει πρόθεση να βάλουν...
χρήματα μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου μέχρι τώρα, το «τριφύλλι» δεδομένα θα προχωρήσει σε πωλήσεις το καλοκαίρι για να εξασφαλίσει χρήματα.

Άλλωστε δεν υπάρχει άλλος τρόπος ενίσχυσης της ομάδας. Τα ονόματα των υποψήφιων προς αποχώρηση που έχουν ακουστεί είναι πολλά και χθες στη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής
έγινε μια πρώτη κουβέντα για το που βρίσκεται η κάθε περίπτωση.

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία για τον Σεμπάστιαν Λέτο, ωστόσο οι Δημήτρης Γόντικας, Αδαμάντιος Πολέμης και Γιώργος Νίκας ξεκαθάρισαν πως ο Αργεντινός είναι πολύτιμο μέλος του Παναθηναϊκού και δεδομένης της επιθυμίας του να παραμείνει στο «τριφύλλι» θα πρέπει να έρθει μια πρόταση… πρόκληση για να παραχωρηθεί. «Δεν πρόκειται να τον ξεπουλήσουμε» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα που ακούστηκε και όλοι συμφώνησαν.

Βέβαια κάποιες πωλήσεις θα γίνουν αναγκαστικά για να εξοικονομηθούν χρήματα και ήδη όπως ανέφερε ο Δημήτρης Γόντικας υπάρχουν επαφές με ομάδες του εξωτερικού, οι οποίες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τους Τζιμπρίλ Σισέ, Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ και Αλέξανδρο Τζόρβα.

theplayer.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα