Pippa Middleton, η μεσήλικη

09:02 21/1/2012 - Πηγή: 24wro
Η αλήθεια είναι ότι τόσον καιρό που τα διεθνή Μέσα εκθείαζαν τον πεταχτό της πισινό και όλοι -ακόμη και εμείς, είναι...
αλήθεια- αναρτούσαν ασκήσεις και δίαιτες προκειμένου να αποκτήσετε τα σφριγηλά οπίσθιά της, ελάχιστοι είχαν δώσει την πρέπουσα σημασία στο… πρόσωπό της. Έτσι, βλέποντας αυτή τη φωτογραφία, θεωρήσαμε σωστό να σχολιάσουμε ένα-δύο πραγματάκια αναφορικά με την εμφάνισή της βασιλικής αδερφής.

Η Pippa Middleton, λοιπόν, όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, έχει
ένα κακό: προσπαθεί απεγνωσμένα να μοιάσει στην αδερφή της, Kate, με αποτέλεσμα να αντιγράφει απερίσκεπτα κάθε λεπτομέρεια, από το μακιγιάζ μέχρι τα μαλλιά της. Και ενώ η Kate τελευταία ξεπέρασε ελαφρώς το μεγάλο το «πάθος» της για μαύρο kohl στα μάτια, η Pippa συνεχίζει ακάθεκτη βαραίνοντας το βλέμμα της με περιττό μολύβι (ιδιαίτερα σε περιπτώσεις σαν κι αυτή που εμφανώς της λείπει ύπνος).

Παράλληλα, οι δύο αδερφές δεν έχουν την ίδια ποιότητα τρίχας (της Kate είναι πιο χοντρή, της Pippa πιο λεπτή), αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να αντιγράφει τις μπούκλες που χαρακτηρίζουν τη Δούκισσα του Cambridge. Στη συγκεκριμένη, όμως, φωτογραφία, η Pippa μοιάζει άλουστη και τις πλούσιες μπούκλες έχει αντικαταστήσει ένα «ξεπλυμένο» look, ενώ θα ήταν καλύτερα να μην αναφερθούμε στο πρόσωπό της που είναι σχεδόν «κρεμασμένο».

Συμπέρασμα; Το μόνο που σώζει την Pippa Middleton από το να την χαρακτηρίσει κανείς μικροαστή αγγλίδα (και χάλια, γενικότερα) είναι τα νιάτα της. Βέβαια, μερικά ξενύχτια μετά, βλέπει κανείς μπροστά του την αλήθεια: η Pippa είναι απλώς μια μεσήλικη γυναίκα που το παίζει παιδούλα…

fashionlove.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα