Το μαύρο φόρεμα…αλλιώς LBT!

Αν υπάρχει ένα φόρεμα στο οποίο θα πρέπει να επενδύσετε και να έχετε πάντοτε στη ντουλάπα σας, αυτό είναι το μικρό μαύρο φόρεμα (ή αλλιώς LBT). Είναι διαχρονικό και ως γνωστόν, το μαύρο χρώμα μας σώζει όλες τις φορές που δυσκολευόμαστε και δεν ξέρουμε τι να βάλουμε.

Τα καλά νέα είναι ότι πλέον οι επιλογές για μαύρο φορέμα είναι πολλές και προσαρμόζονται σε όλα τα στυλ και διαθέσεις. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι ότι το μαύρο φόρεμα, είναι το απόλυτο item

που μπορεί να φορεθεί πραγματικά όλες τις ώρες της μέρας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να το προσαρμόσουμε με τα ανάλογα αξεσουάρ και παπούτσια.

Υπάρχει λοιπόν, το μαύρο φόρεμα shirt dress που θυμίζει πουκαμίσα αλλά είναι φόρεμα και μπορεί να φορεθεί άψογα ακόμη και με παντελόνι. Τα κλασικό office dress ή το δαντελένιο μαύρο φόρεμα που αν το συνδυάσουμε με ankle boots, γίνεται ροκ και ευκολοφόρετο. Αν σας αρέσει η άνεση τολμήστε ένα μάλλινο μαύρο φόρεμα, τα μανίκια καμπάνια είναι η νέα εμμονή. Επίσης, τα φορέματα με τσόκερ είναι η νέα τάση όπως και τα τύπου Lingerie, ιδανικά για βραδινές εξόδους ή συνδυασμένα με cosy kntiwear.

Όποιο είδος μαύρου φορέματος διαλέξετε, το σίγουρα είναι ότι θα το λατρέψετε και δε θα χορταίνετε να το φοράτε!

Φόρεμα πουκαμίσα (29,95 €) [Περισσότερα]Φόρεμα ριπ με μανσέτες καμπάνα (25,95 €) [Περισσότερα]Φόρεμα σε στιλ Linkerie από δερματίνη (25,95 €) [Περισσότερα]Φόρεμα από δερματίνη με φερμουάρ (29,95 €) [Περισσότερα]Φόρεμα μινι με λεπτομέρεια στον γιακά (29,95 €) [Περισσότερα]Φόρεμα εφαρμοστό με ραφές (19,99 €) [Περισσότερα]Ελαστικό φόρεμα με ραβδώσεις (19,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα γκιπούρ (29,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα κρουαζέ βελουτέ (19,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα