Το color-pop παντελόνι

Το 2012 μπήκε για τα καλά και μαζί με όλα τα υπόλοιπα resolutions που έχεις θέσει για αυτό το νέο έτος, είναι ώρα να προσθέσεις και άλλο ένα: λίγο παραπάνω χρώμα στη ζωή σου! Και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις είναι η αγορά ενός color-pop παντελονιού, δε νομίζεις; Έτσι, θα ανεβάσεις και την αυτοπεποίθησή σου αλλά και την διάθεση των γύρω σου.

Το color-pop παντελόνι έκανε την εμφάνισή του το καλοκαίρι που μας πέρασε, αλλά ο χειμώνας που ήρθε το αγκάλιασε με την σειρά του

ένθερμα, με αποτέλεσμα πολλά brands να λανσάρουν τις νέες χειμωνιάτικες color-pop εκδοχές. Και όταν αναφέρομαι σε color-pop χρώματα εννοώ όλες τις αποχρώσεις που θυμίζουν πολύχρωμα ζαχαρωτά όπως το πορτοκαλί, το κόκκινο, το πράσινο, το κίτρινο, το έντονο ροζ και πάει λέγοντας!

Tip: Μη φοβηθείς το έντονο του χρώματος και δυσκολευτείς να το ενσωματώσεις στο υπόλοιπο ντύσιμό σου. Φέτος, όλα είναι μέσα στο παιχνίδι και όπως θα μπορούσες να το σετάρεις άνετα με ένα άσπρο T-shirt, το ίδιο εύκολα θα μπορούσες να το αναδείξεις και με ένα μπλουζάκι σε έντονο αλλά διαφορετικό χρώμα! Διάθεση να υπάρχει και όλα είναι αποδεκτά στον color-pop κόσμο της μόδας!

Online προτάσεις αγοράς:
ASOS Chino Trouser in Neon Coral (36,46 €) [Περισσότερα]
ASOS Soft Chino Trousers (42,54 €) [Περισσότερα]
Vero Moda Slim Leg Tailored Trouser (42,54 €) [Περισσότερα]
Motel Evelyn Peg Trouser (58,34 €) [Περισσότερα]
ASOS Tux Cropped Trousers (42,54 €) [Περισσότερα]
A.P.C. Cotton-corduroy pants (49,50 €) [Περισσότερα]
Sloan cropped brushed-twill pants (87,08 €) [Περισσότερα]
Simca stretch-cotton pants (217,00 €) [Περισσότερα]
Cropped twill pants (227,50 €) [Περισσότερα]
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΡΑΦΗ (35,95 €) [Περισσότερα]
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΩΛΗΝΑΣ (35,95 €) [Περισσότερα]
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ 3/4 (29,95 €) [Περισσότερα]
ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΣΩΛΗΝΑΣ (35,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα