Little Black Dress to Impress

20:47 7/1/2012 - Πηγή: Ntynomai

Αν κάποιες μέρες αναρωτιέστε τι να φορέσετε και περνάτε ώρες μπροστά στην ανοιχτή ντουλάπα τότε η απάντηση έρχεται από την ιέρεια του στυλ Coco Chanel. Το μικρό μαύρο φόρεμα που καθιέρωσε η Chanel θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες σε όλες τις περιστάσεις αφού είναι η πιο κομψή και ασφαλής λύση για να είστε πάντοτε in fashion.

Είτε το φοράτε το πρωί στο γραφείο, είτε σε μια βραδινή έξοδο το μικρό μαύρο φόρεμα, συνδυασμένο με τα κατάλληλα αξεσουάρ εγγυάται απόλυτη επιτυχία!

Η επιλογές είναι πολλές για κάθε ύφος, διάθεση και σωματότυπο. Μπορείτε να διαλέξετε από τα πιο κλασικά φορέματα σε απλές γραμμές μέχρι φορέματα με δαντέλα που τονίζουν τη θηλυκότητα και χαρίζουν ρομαντική διάθεση. Στράπλες LBD για τις πιο τολμηρές και αδύνατες σε πιο girly και παιχνιδιάρικη διάθεση. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε πιο αυστηρές γραμμές σε pencil φορέματα για πιο κομψές εμφανίσεις και για το ιδανικό office look. Ιδιαίτερα sexy είναι τα bodycon φορέματα που αναδεικνύουν τις καλλίγραμμες σιλουέτες.

Online προτάσεις:
ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΛΕΠTΟΜΕΡΕΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΚΟΜΜΑΤΙ (35,95 €) [Περισσότερα]
ΦΟΡΕΜΑ STUDIO ΜΕ ΠΙΕΤΕΣ (99,95 €) [Περισσότερα]
ASOS Lace Dress With Scalloped Neck (54,23 €) [Περισσότερα]
ASOS Skater Dress with Lace and Mesh (48,20 €) [Περισσότερα]
ASOS Dress with Lace Top (54,23 €) [Περισσότερα]
ASOS Pleated Strapless Dress with Curved Neckline (33,74 €) [Περισσότερα]
Stretch Μαύρο Ruffled Φόρεμα (49,00 €) [Περισσότερα]
ASOS Pencil Dress with Scallop Detail (54,23 €) [Περισσότερα]
ASOS 3/4 Sleeve Bodycon Dress (30,13 €) [Περισσότερα]
Φόρεμα Μαύρο Με Ανοιχτή Πλάτη (38,00 €) [Περισσότερα]
ASOS Swing Dress with Dipped Hem (60,25 €) [Περισσότερα]
ΤΡΙΧΡΩΜΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ (39,95 €) [Περισσότερα]Πώς να φορέσετε τα LBD;Παπούτσια

Πρωί
Για τις πρωινές ώρες στο γραφείο είτε στις βόλτες μπορείτε να επιλέξετε μια ιδιαίτερη μπαλαρίνα με διχρωμίες ώστε να δώσετε έμφαση στο στυλ. Αγαπώ ιδιαίτερα τα loafers που ήρθαν και πάλι στη μόδα και είναι ιδανικά για το άψογο ανδρόγυνο look ενώ all time classics είναι και τα oxford brogues και είναι ιδανικά για όλες τις ώρες. Μπορείτε επίσης να διαλέξετε γόβες με διχρωμίες είτε ιδιαίτερα nude γοβάκια με kitten heels που είναι κομψά και θηλυκά.


Bass Washington Tassled Loafers (132,55 €) [Περισσότερα]
JOULES Mid Heel Lace Up Brogues (66,28 €) [Περισσότερα]
ΓΟΒΑ ΛΟΥΣΤΡΙΝΙ ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ (35,95 €) [Περισσότερα]
ΓΟΒΑ ΜΕ ΜΥΤΗ (45,95 €) [Περισσότερα]
ΜΠΟΤΙΝΙ ΦΙΑΠΑ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΑ (89,95 €) [Περισσότερα]

Βράδυ
Φορέστε τα με ankle boots για πιο ροκ καταστάσεις ενώ με γόβες και peet toe για πιο θηλυκές εμφανίσεις. Μη διστάσετε να φορέσετε ένα LBD με ένα ιδιαίτερο παπούτσι! Τολμήστε γόβες με μεταλλικά στοιχεία είτε ψηλοτάκουνα σε έντονο χρώμα που θα κλέψει την παράσταση. Υπάρχουν και γόβες κεντημένες, ωστόσο θα πρέπει να τις αποφύγετε αν το φόρεμα σας έχει ήδη κεντημένες λεπτομέρειες.


ΓΟΒΑ ΦΙΑΠΑ ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΤΑΚΟΥΝΙ (39,95 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα