Τα πιο must πανωφόρια του χειμώνα!

Μέρα με τη μέρα νιώθουμε πως ο καιρός κρυώνει ολοένα και περισσότερο και έτσι τα πανωφόρια μπαίνουν στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντός μας, καθώς είναι πρώτα στη λίστα των επιθυμιών μας για τη νέα σεζόν! Εξάλλου, το πανωφόρι ολοκληρώνει μία εμφάνιση, την επισφραγίζει και δίνει την τελική πινελιά στο τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να δούμε ποια είναι τα πανωφόρια που φέτος θα μας

βοηθήσουν να κερδίσουμε τη μάχη του στυλ!

Αρχικά τα καρό σακάκια, αποτελούν προτεραιότητα, το Office look επανέρχεται με πιο μοντέρνο και funky όμως τρόπο, αφού μπορούμε να τα συνδυάσουμε ακόμα και με το αγαπημένο μας t-shirt.

Οι γούνες βρίσκονται και πάλι στο προσκήνιο, μιλάμε πάντα για τις οικολογικές που στοχεύουν να μας ζεστάνουν και να δώσουνε μία πιο glamorous πνοή στην εμφάνιση μας. Φέτος τολμάμε να φορέσουμε τις γούνες μας ακόμα και το πρωί με τα deinm παντελόνια μας. Αξίζει να σημειωθεί πως οι γούνες και εν γένει τα πανωφόρια με animal print βρίσκονται στο ζενίθ τους.

Τα καπιτονέ παρκά τα αγαπάμε, φέτος έχουν την τιμητική τους και θα τα συνδυάζουμε με πολλούς τρόπους! Έχουν μία πιο νεανική νότα, μας θυμίζουν και λίγο την εφηβεία μας ή τα τα φοιτητικά μας χρόνια και δεν θα τα αποχωριστούμε εύκολα.

Τέλος τα κλασικά παλτό σε πιο φαρδιά γραμμή που πάντα θα αποτελούν το κομμάτι εγγύηση κάθε μας εμφάνισης.

Γυναικείο παλτό Maison Scotch λεοπάρ [Περισσότερα]Timeless Viscose mix ανοιχτό σακάκι [Περισσότερα]Top Secret Καπιτονέ Μπουφάν [Περισσότερα]Top Secret Μακρύ Μπουφάν [Περισσότερα]Καρό Σακάκι με Ρεβέρ στα Μανίκια [Περισσότερα]Σακάκι γυναικείο με φόδρα απο μέσα με ρίγα [Περισσότερα]Σακάκι Μακρυμάνικο γκρί γυναικείο [Περισσότερα]Emy Rose Furry Coat [Περισσότερα]London Blazer [Περισσότερα]Jucy Yellow Fur [Περισσότερα]Emy White Furry Coat [Περισσότερα]Michelle Knitted Jacket [Περισσότερα]Παλτό από Συνθετική Γούνα [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα