Ρούχα για επίσημες περιστάσεις!

13:29 6/7/2017 - Πηγή: Ntynomai

Πάντα ένας οδηγός για το πώς μπορούμε να ντυθούμε σε επίσημες περιστάσεις είναι χρηστικός. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι που οι προσκλήσεις για γάμους και βαφτίσεις αυξάνονται ολοένα και περισσότερο, τα ρούχα για τις συγκεκριμένες στιγμές θεωρούνται πλέον απαραίτητα.

Έτσι λοιπόν, αν ένα μυστήριο τελείται πρωί ή νωρίς το απόγευμα τότε αξίζει να επενδύσουμε σε ένα cocktail

φόρεμα, που ενδείκνυται για την ώρα ή σε μία ολόσωμη φόρμα. Αν ο γάμος γίνεται σε νησί εννοείται πως τα ψηλοτάκουνα πέδιλα τα αποχαιρετούμε, προτιμούμε ψηλές πλατφόρμες και εντυπωσιακές.

Τώρα αν το οποιοδήποτε μυστήριο γίνεται το βράδυ δίνουμε έμφαση σε maxi κυρίως φορέματα που είναι εντυπωσιακά, σε maxi Φούστες, που μπορούν να φορεθούν με ένα ωραίο top, όπως επίσης και σε εντυπωσιακές ολόσωμες φόρμες που πλέον μπορούν αν συνδυαστούν με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα μας.

Ένα σύνηθες λάθος είναι το εξής, θέλοντας συχνά να εντυπωσιάσουμε, υπερ- φορτωνόμαστε με κοσμήματα , μακιγιάζ και υπερβολικά γενικά αξεσουάρ.

Έτσι λοιπόν αν το ρούχο που έχουμε επιλέξει έχει δώσεις λάμψης τότε αποφεύγουμε τα έντονα κοσμήματα. Προσέχουμε επίσης τον αρμονικό συνδυασμό χρωμάτων και ένα καλοκαιρινό, ανάλαφρο μακιγιάζ θα είναι ο απόλυτος σύμμαχος ώστε το τελικό αποτέλεσμα να μας δικαιώσει.

Artemis One-shoulder Maxi Dress (150,00 €) [Περισσότερα]Moutaki φόρεμα μακρύ (104,25 €) [Περισσότερα]Φόρεμα ριγέ με βολάν και δαντέλα (79,20 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Angelo (99,90 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Angelo (139,90 €) [Περισσότερα]Φόρεμα Zini boutique (179,00 €) [Περισσότερα]Margot Cutout Maxi Dress (340,00 €) [Περισσότερα]Μακριά φούστα με τσέπες στο πλάι. (69,90 €) [Περισσότερα]Μακρύ εμπριμέ φόρεμα με δέσιμο στο λαιμό και ανοιχτή πλάτη. (95,00 €) [Περισσότερα]Τούλινη φούστα με λάστιχο στη μέση. (65,00 €) [Περισσότερα]Μακριά φούστα με τσέπες στο πλάι. (69,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα