Τα παπούτσια της παιδικής χαράς

18:33 1/7/2017 - Πηγή: Ntynomai

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά προσωπικά κάθε χρόνο για το καλοκαίρι κάνω “εξειδικευμένες” αγορές για τα παιδιά μου σχετικά με τα παπούτσια που τους φοράω για το παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους, όπως πχ στην παιδική χαρά. Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αυτό όμως για σκεφτείτε...

Ναι, είναι πολύ όμορφα και χαριτωμένα τα καλοκαιρινά πέδιλα που βγάζουν έξω το μεγαλύτερο μέρος του παιδιού και τα δαχτυλάκια του. Ναι, είναι πιο δροσερά και βοηθούν τα ιδρωμένα από το παιχνίδι λιλιπούτεια πατουσάκια να αναπνέουν καλύτερα.

Αλλά,

πόσες φορές δεν έχετε βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να περιποιηθείτε ένα χτύπημα σε κάποιο παιδικό δαχτυλάκι ποδιού ή ένα τραύμα σε κάποιο από τα νύχια των ποδιών των μικρών σας, που μόλις σκόνταψαν κατά λάθος σε μια πέτρα τρέχοντας και παίζοντας ανέμελα; Είμαι σίγουρη αρκετές!

Για να ελαχιστοποιήσω, λοιπόν, τις πιθανότητες να βρίσκομαι κάθε λίγο αντιμέτωπη με τέτοιου είδους μικροχτυπήματα, πόνους και στενοχώριες επιλέγω για τα μικρά μου καλοκαιρινά παπούτσια που, όντας κλειστά στο μπροστινό τους μέρος, προστατεύουν κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τα δάχτυλα και τα νύχια των ποδιών τους ενώ ταυτόχρονα παραμένουν δροσερά και αεριζόμενα.

Ένα επιπρόσθετο χαρακτηριστικό που μπορείτε να αναζητήσετε στα παπούτσια της παιδικής χαράς, όπως συνηθίζω να τα λέω, είναι το ανθεκτικό υλικό τους που τα κάνει να αντιστέκονται στη σχετική κακομεταχείριση που δέχονται από το πολύ παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους, χώματα, χαλίκια κλπ.

Παρακάτω σας παρουσιάζω μερικές ιδέες για αγόρια και κορίτσια που εμάς μας έχουν σώσει!

Παιδικό Κλειστό Πέδιλο Kickers (55,00 €) [Περισσότερα]Παιδικό Πέδιλο (10,00 €) [Περισσότερα]Δερμάτινο Πέδιλο Γκρι (23,99 €) [Περισσότερα]Παιδικό Πέδιλο (24,90 €) [Περισσότερα]Παιδικό Κλειστό Πέδιλο Timberland (49,00 €) [Περισσότερα]Παιδικό Πέδιλο Kickers (57,00 €) [Περισσότερα]Ανατομικό Παιδικό Πέδιλο (14,99 €) [Περισσότερα]Ανατομικό Παιδικό Πέδιλο (17,99 €) [Περισσότερα]Παιδικό Πέδιλο TSUKIHOSHI (11,00 €) [Περισσότερα]Παιδικό πέδιλο ADIDAS (10,50 €) [Περισσότερα]Παιδικό Πέδιλο Geox (53,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα