Φέτος οι πέρλες μπαίνουν στα πόδια μας!

15:30 1/7/2017 - Πηγή: Ntynomai

Είναι η χρονιά των φλατ, καλά το έχετε καταλάβει, μόνο που φέτος τα φλατ μόνο βαρετά δεν μπορεί κανείς να τα αποκαλέσει, αφού είναι γεμάτα σχέδια, χρώματα, φιόγκους αλλά και πέρλες! Ναι καλά ακούσταε , πέρλες. Μία τάση που ξεκίνησε από τον οίκο LV και συνεχίστηκε από τον οίκο Miu Miu και υποστηρίζεται με πάθος από τις πιο διάσημες Bloggers του εξωτερικού και όχι μόνο.

Η αλήθεια είναι ότι το φλατ παπούτσι χρειάζεται κάτι εντυπωσιακό στο σχεδιασμό

του ώστε πραγματικά να ανανεώσει το καθημερινό μας στυλ και να το κάνει να φαίνεται πιο λαμπερό, πιο μοναδικό, πιο ξεχωριστό.

Πλέον η λάμψη εντάσσεται στην καθημερινότητά μας, αποτελεί κομμάτι της, σαν ένα καλό κόσμημα που φοράμε για να κάνουμε τη διαφορά.

Εκτός των άλλων έχουμε πια την ευκαιρία να φοράμε εντυπωσιακά παπούτσια κάθε μέρα, παπούστια που μπορούν να μας συνοδέψουν από το γραφείο έως τη βραδινή μας έξοδο. Παπούτσια που σετάρονται ιδανικά με τα περισσότερα ρούχα μας και βασικό, παπούτσια που δεν τα βαριέται κανείς εύκολα, που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Η πέρλα λοιπόν επέστρεψε στην καλύτερη εκδοχή της, θα στολίσει φέτος το καλοκαίρι τα πόδια μας, εμείς τολμάμε, επιλέγοντας το χρώμα και το σχέδιο που νιώθουμε πως ταιριάζει στο στυλ μας!

Σανδάλια Rani Black S (49,00 €) [Περισσότερα]Πλατφόρμα Olivia Pearl (59,00 €) [Περισσότερα]Πέδιλο Tsakiris Mallas (89,00 €) [Περισσότερα]Πέδιλο Exe (59,00 €) [Περισσότερα]Πέδιλο Exe (59,00 €) [Περισσότερα]Σανδάλια Bonnie Black (39,00 €) [Περισσότερα]Σανδάλια Ally Black (69,00 €) [Περισσότερα]Σανδάλι Kate Platino (49,00 €) [Περισσότερα]Χαμηλό Flatform Mirka Beige (59,00 €) [Περισσότερα]Σανδάλια Fenia Black (69,00 €) [Περισσότερα]Σανδάλια Fenia White (69,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα