Λευκό πουκάμισο: Tο must κομμάτι της Άνοιξης!

Ναι, το γνωρίζετε πολύ καλά πως κάθε άντρας χρειάζεται ένα λευκό πουκάμισο το οποίο θα μπορεί να το φορά από το πρωί έως το βράδυ και πως είναι ένα από τα πιο απαραίτητα ρούχα που πρέπει να έχει στη ντουλάπα του.

Ειδικά όμως τώρα που πλησιάζει η Άνοιξη το λευκό πουκάμισο που τα πρωινά ενίοτε μπορεί να φορεθεί και χωρίς πανωφόρι είναι ιδανικό για κάθε άντρα και ταιριάζει σε όλα τα στυλ. Το λευκό πουκάμισο παρόλο που διαφέρει στην απόχρωση, γιατί υπάρχουν πολλά λευκά, και στο

σχεδιασμό από brand σε brand, είναι ένα από τα πιο κλασικά ρούχα, αναπόσπαστο κομμάτι της αντρικής εμφάνισης καθώς μπορεί να φορεθεί τόσο στο γραφείο και στη βόλτα όσο και σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Είναι το ρούχο κλειδί, θα λέγαμε.

Γι' αυτό σήμερα αποφασίσαμε να επιλέξουμε κάποια από τα πιο όμορφα λευκά πουκάμισα που κυκλοφορούν -είναι ωραίο να βλέπεις εξάλλου έναν άντρα με τζιν, λευκό πουκάμισο και ελαφρώς μαζεμένα μανίκια, θεωρείται η επιτομή του αντρικού στυλ.

Τέλος το μεγαλύτερο ατού του είναι ότι δεν έχει περιορισμούς, συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα, όλες τις εποχές του χρόνου αρκεί να επιλέξετε το σωστό μέγεθος για εσάς.

Μακρυμάνικο πουκάμισο Russell R-932M-0 (27,00 €) [Περισσότερα]Μακρυμάνικο πουκάμισο Slim Fit Kustom Kit KK131 (29,00 €) [Περισσότερα]POLO RALPH LAUREN Πουκάμισο (95,00 €) [Περισσότερα]Alec Longsleeve Shirt (49,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό πουκάμισο Lacoste (80,00 €) [Περισσότερα]Armani jeans QUENOT Λευκό πουκάμισο (102,00 €) [Περισσότερα]POLO RALPH LAUREN Πουκάμισο (49,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικό πουκάμισο GANT λευκό (41,00 €) [Περισσότερα]Business πουκάμισο από βαμβακερή ποπλίνα, σε κανονική γραμμή (63,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα