4 Λόγοι για να φορέσεις vinyl!

Μια από τις πιο φρέσκες τάσεις της σεζόν είναι το vinyl. Ένα ύφασμα που είχαμε συνηθίσει να το βλέπουμε πιο πολύ στην Catwoman παρά σε κοινούς ανθρώπους. Σήμερα, 2018 και τα δεδομένα άλλαξαν, θέλοντας το vinyl να υιοθετείται από τους λάτρεις του street style και όχι μόνο.

Αρχικά θέλω να ξέρεις πως δεν είναι και από τα πιο ελαστικά υφάσματα του κόσμου. Δηλαδή για παράδειγμα δεν βοηθάει στο να τρέξεις για να προλάβεις το λεωφορείο ή να δείξεις τις γυμναστικές σου ικανότητες. Βοηθάει όμως σε κάτι άλλο πολύ βασικό. Να εντυπωσιάσεις!

1.

Είναι για τις τολμηρές

Τι σημαίνει αυτό; Πολλοί αγαπούν την τάση, λίγοι την υιοθετούν. Κάπως έτσι οι πιθανότητες να μαγνητίσεις τα βλέμματα ανάμεσα στο πλήθος είναι πολύ μεγάλες. Τα καλά σχόλια θα έρθουν μετά.

2. Είναι σέξυ

Η εφαρμογή του και η γυαλάδα του αγκαλιάζει υπέροχα το σώμα σου και το αναδεικνύει. Όπως άλλωστε προανέφερα το έχουμε συνδυάσει με την catwoman. Τι άλλο θες για να πειστείς;

3. Το κόκκινο vinyl είναι απλά φανταστικό

Αρχικά το χρώμα αναδεικνύεται σε αυτό το ύφασμα. Επίσης είναι κάτι τόσο εκκεντρικό που θα προσθέσει πολλούς πόντους στο σύνολο.

4. Είναι «Η» τάση

Φοριέται από το απόγευμα μέχρι το βράδυ και σε συντροφεύει στις ομορφότερες και πιο στυλάτες σου μέρες. Ταιριάζει με όλα τα υφάσματα, αλλά για πιο ασφαλής επιλογές συνδύασέ το με βασικά και ήρεμα κομμάτια. Extra tip: Όχι δύο Vinyl σε ένα σύνολο. Θα τσακωθούν και μπορεί να γίνεις κιτς.

Και τώρα που είμαι σίγουρη πως σε έπεισα, πάμε να δούμε μερικά από τα αγαπημένα μου vinyl κομμάτια...

Φούστα Mini Vinyl (16,00 €) [Περισσότερα]River Island 2 In 1 Vinyl T-Shirt Cami Dress (28,00 €) [Περισσότερα]Μαύρο παντελόνι vinyl (13,00 €) [Περισσότερα]Mango Ruffle Side Vinyl Mini Skirt (18,00 €) [Περισσότερα]Bomber jacket (44,00 €) [Περισσότερα]Bershka Vinyl Pocket Detail Jacket (24,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα