Τα κατάλληλα ανδρικά παπούτσια για κάθε στυλ!

16:45 9/2/2018 - Πηγή: Ntynomai

Τα παπούτσια, τόσο στο γυναικείο όσο και στο αντρικό ντύσιμο, παίζουν σπουδαίο ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα. Σήμερα θα σας δείξουμε έναν πλήρη οδηγό για τα παπούτσια που ταιριάζουν με τα παντελόνια σας αλλά και τις περιστάσεις στις οποίες θα μπορούσατε τα τα φορέσετε.

Αρχικά τα Brogues

Είναι τα ιδανικά παπούτσια που μπορούν να συνοδέψουν το κοστούμι σας είτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είτε σε επίσημες εκδηλώσεις, όπως σε γάμους. Επίσης μπορούν να φορεθούν στην καθημερινότητα σας με ένα πιο στενό υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο ή πουλόβερ.

Τα Chelsea

boots

Εδώ γίνεται λόγος για ένα πραγματικά πολύ κομψό παπούτσι ειδικά για την καθημερινότητα ενός άντρα. Μπορείτε να το σετάρετε με το τζιν παντελόνι σας και πραγματικά το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

Τα Sneakers

Ένα από τα πιο αγαπημένα είδη παπουτσιών όλων των αντρών. Είναι άνετα, κυκλοφορούν πια τόσα πολλά και σε σχέδια και σε χρώματα, που -ναι!- τα sneakers έφυγαν πια από τους αθλητικούς χώρους και τα βλέπουμε παντού. Φοριούνται πια με τα πάντα και ανάλογα το πόσο τολμηρός είστε μπορείτε να τα συνδυάσετε ακόμα και με το κοστούμι σας.

Ορειβατικό μποτάκι

Τέλος τα ορειβατικά μποτάκια ταιριάζουν τόσο με το denim παντελόνι σας κυρίως όμως με chinos παντελόνια. Δείχνουν ιδανικά!

Keywords
Τυχαία Θέματα