Αδιάβροχα: Με στυλ και στη βροχή!

Κοιτώντας τα σύννεφα και παρακολουθώντας το μετεωρολογικό δελτίο ένιωσα την ανάγκη να σας βοηθήσω για τις κρύες και βροχερές μέρες που έρχονται. Γιατί καλώς ή κακώς μπορεί το μυαλό μας να είναι ήδη στην Άνοιξη αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε τόσες παροιμίες οι οποίες μας θυμίζουν ότι έχουμε δύσκολους μήνες να διανύσουμε.

Γι' αυτό τον λόγο, όπως σας λέω πάντα πρέπει να φοράμε κάτι βολικό, κατάλληλο για την περίσταση αλλά να μην χάνουμε το στυλ μας. Γι' ακόμη μια φορά η μόδα είναι υπέρ μας. Τα αδιάβροχα είναι στην

μόδα. Πανέμορφα αδιάβροχα εντυπωσίασαν το κοινό που παρακολούθησε τα shows των οίκων Prada, Calvin Klein, Miu Miu και πολλών άλλων διεθνών οίκων.

Θα βρείτε αδιάβροχα σε όλα τα χρώματα, τα μήκη και στυλ. Must have της φετινής σεζόν τα διαφανή αδιάβροχα καθώς και οι μαύρες λουστρίνι καπαρντίνες.

Ένα αδιάβροχο jacket, όπως είδαμε και σε πολλές εμφανίσεις στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού, συνδυάζεται άψογα με μια φούστα με πιέτες.

Επίσης, κάτι άλλο που μπορείτε να φορέσετε τις βροχερές μέρες είναι ένα puffer jacket. Επιλέξτε να το φορέσετε με μια φαρδιά παντελόνα.

Μην παραλείψετε τα καπέλα. Θα σας προστατέψουν από τις ψιχάλες της βροχής και θα σας δώσουν extra πόντους στυλ.

Μην ξεχνάτε κάτι άλλο, που μας έχει διευκολύνει την ζωή.Μπορούμε να φορέσουμε ένα καλό σύνολο με sneakers, αθλητικά και biker boots,τα οποία είναι σίγουρα πιο βολικά από ένα ζευγάρι γόβες.Outfit που έχω να σας προτείνω: maxi φόρεμα, μακρύ παλτό και sneakers. Πως σας φαίνεται;

Επιπλέον,θα ήθελα να σας πω να μην επηρεάζεστε από τον καιρό με αποτέλεσμα να δημιουργείτε μουντά, χωρίς χρώμα σύνολα. Ειδικά εκείνες τις μέρες όλοι έχουμε ανάγκη από χρώμα και καλή διάθεση.

Τέλος, μην δίνετε λιγότερη σημασία στην ομπρέλα που θα κρατήσετε. Ένα τέλειο σύνολο κρίνεται και από τα αξεσουάρ. Η ομπρέλα συνεπώς μπορεί να μας δώσει πολλούς πόντους αν είναι η σωστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα