Γιατί αγαπάμε τις πλατφόρμες;

Είναι ένα παπούτσι, που ειδικά το καλοκαίρι, το αγαπάμε πολύ! Είναι το παπούτσι που θα φορέσουμε στην καθημερινότητα μας και θα μας δώσει ύψος και στυλ, χωρίς όμως να κουραστούν τα πόδια μας. Είναι το παπούτσι που θα φορέσουμε στις βόλτες μας στα πλακόστρωτα του νησιού που θα πάμε διακοπές ή σε ένα γάμο και θα μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια, χωρίς να χάσουμε ίχνος από το στυλ μας. Πλέον με

σχέδια που ξεπερνούν ακόμα και την φαντασία, με φελλό, με σκοινιά, με δέρμα, σε στυλ εσπαντρίγιας, οι πλατφόρμες είναι ιδανικές να μας συνοδέψουν σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Μπορούμε να τις φορέσουμε με το denim παντελόνι μας ή τη zip culotte μας καθημερινά από το γραφείο μέχρι τον καφέ. Σετάρετε με τις φούστες μας αλλά πλέον μπορούν να συνδυαστούν με άνεση ακόμα και με τα maxi φορέματα μας είτε για τις βραδινές εξόδους μας είτε για κάποια επίσημη εκδήλωση.

Φύγαμε να ανακαλύψουμε μαζί τις καλύτερες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά, επιλέγουμε εκείνη που ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα και τις ανάγκες μας, προπαντός με το στυλ μας, είναι ένα παπούτσι που δύσκολα θα μας προδώσει και πάντα θα αναδεικνύει το στυλ μας.

Γυναικεία Πλατφόρμα (99,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Πλατφόρμα (109,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείες Πλατφόρμες Γκρι (14,49 €) [Περισσότερα]Πλατφόρμες Dolce Fasham (60,00 €) [Περισσότερα]Πλατφόρμα Armani Jeans (83,50 €) [Περισσότερα]Γυναικείες Πλατφόρμες Stefania (55,00 €) [Περισσότερα]Bahia Μπλε Denim Πλατφόρμες (123,00 €) [Περισσότερα]Σαμπό Πλατφόρμα Σουέτ (55,23 €) [Περισσότερα]Δίπατη Πλατφόρμα Με Στρας (38,43 €) [Περισσότερα]Σταυρωτή Suede Πλατφόρμα (41,23 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Flatforms Just Prive (39,00 €) [Περισσότερα]Γυναικείες Πλατφόρμες Stefania (49,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιατί αγαπάμε τις πλατφόρμες;,