Τα σανδάλια που δεν πρέπει να χάσεις!

Τώρα στις εκπτώσεις είναι ευκαιρία να επιλέξεις τα πιο Hot σανδάλια αυτής της σεζόν. Πλέον τα σανδάλια είναι τόσο όμορφα, τόσο κομψά και τόσο μοναδικά, που μας δίνεται η ευκαιρία πραγματικά να περπατήσουμε με άνεση την κάθε μας στιγμή, που μας δίνεται η ευκαιρία ακόμα και το καθημερινό μας ντύσιμο να διακρίνεται για τη λάμψη του και το στυλ του!

Φέτος, ας μη γελιόμαστε τα σανδάλια με πέρλες είχαν την τιμητική τους

Τα φόρεσαν οι πιο διάσημες

Bloggers και όχι μόνο και αποτελούν ένα παπούτσι που πραγματικά έχει τη δύναμη να απογειώσει κάθε outfit.

Bonnie Gold (32,00 €) [Περισσότερα]Eleanor Beige (45,00 €) [Περισσότερα]Coral Black (49,00 €) [Περισσότερα]

Επίσης κέρδισαν τις καρδιές σας τα σανδάλια με τρουκς και περίτεχνα σχέδια. Εξάλλου φωτίζουν και δίνουν δυναμική ακόμα και στο πιο απλό φόρεμα ακόμα και στην πιο απλή εμφάνιση!

Maya Black (39,00 €) [Περισσότερα]Nancy Black (39,00 €) [Περισσότερα]Anabel Black (39,00 €) [Περισσότερα]

Πολύ μεγάλη τάση είναι επίσης τα σανδάλια με φιόγκους. Είναι πιο παιχνιδιάρικα, πιο χαρούμενα, πιο τσαχπίνικα θα έλεγε κανείς και φοριούνται από την παραλία μέχρι και την απογευματινή βόλτα.

Casual Sandals Bow Wow (55,00 €) [Περισσότερα]Casual Sandals Bow Wow (65,00 €) [Περισσότερα]Casual Sandals Bow Wow (65,00 €) [Περισσότερα]

Τέλος, τα Birkenstock για όσες αναζητούν την ευκολία είναι λατρεμένα και γενικά τα πιο αθλητικού τύπου σανδάλια, όπως το FENTY PUMA της Rihanna! Διαθέτει άνετο και μοντέρνο design, με οικολογική γούνα στο λουρί κι εντυπωσιακό λογότυπο PUMA.

Puma Rihanna x Fenty Fur Slide (89,99 €) [Περισσότερα]Puma Rihanna x Fenty Fur Slide (89,99 €) [Περισσότερα]Puma Rihanna x Fenty Fur Slide (89,99 €) [Περισσότερα]Birkenstock Gizeh Σαγιονάρες (31,50 €) [Περισσότερα]Birkenstock Madrid Σαγιονάρες (27,00 €) [Περισσότερα]Birkenstock Arizona Σαγιονάρες (31,50 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα