Τι αξίζει να αγοράσετε στις εκπτώσεις;

Θυμάμαι πως, όταν ήμουν πιο μικρή, φοιτήτρια και είχε εκπτώσεις, έμπαινα σε ένα κατάστημα και επέλεγα ρούχα που ήταν απλά οικονομικά και όμορφα, τίποτα άλλο. Και περιττό να σας πω πως από εκείνη την εποχή έχω ρούχα ακόμα με τα καρτελάκια τους, γιατί δεν αγοράζουμε ένα ρούχο μόνο και μόνο επειδή είναι οικονομικό αλλά και γιατί μπορεί να ταιριάξει με τα υπόλοιπα ρούχα μας, το στυλ μας και τις ανάγκες μας. Έτσι, που πλέον οι εκπτώσεις

είναι εξαιρετικές τουλάχιστον πάμε να δούμε τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να επιλέξουμε τα προϊόντα που θα αγοράσουμε.

Να έχουμε κάτι ανάγκη, να μας λείπει, έτσι κάνουμε έναν έλεγχο στα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μας και βλέπουμε τι πραγματικά έχουμε ανάγκη!

Κοιτάμε να βρούμε κομμάτια που μπορούν να ομορφύνουν και να δώσουν πνοή και στυλ στην καθημερινότητα μας. Λόγου χάρη, ένα ωραίο denim παντελόνι, ένα λευκό πουκάμισο.

Από αυτά που αποτελούν τάση φέτος κρατάμε: τις ασύμμετρες φούστες που είναι θηλυκές και αναδεικνύουν τα πόδια μας και το στυλ μας και τα ψηλόμεσα παντελόνια που κρύβουν ατέλειες και εν γένει δίνουν στυλ στους περισσότερους σωματότυπους.

Επιλέγουμε επίσης ένα καλό sneaker σε καλή τιμή, θα το φορέσουμε και το Φθινόπωρο.

Τέλος, κοιτάμε τι μας λείπει από τα κλασικά, όπως, μία ολόσωμη φόρμα, ένα υφασμάτινο παντελόνι, ένα λευκό σακάκι και κάνουμε την επένδυσή μας και για την επόμενη χρονιά!

Παίρνουμε μία καλή τσάντα, είναι εγγύηση κάθε καλής εμφάνισης.

Σας προτείνουμε κάποια προϊόντα που θεωρούμε διαχρονικά και αξεπέραστα αλλά και κάποια που θα αναβαθμίσουν μοναδικά το στυλ σας.

Moutaki Φόρεμα Μακρύ (81,75 €) [Περισσότερα]Ολόσωμα Φόρμα Ζιπ Κιλότ Μαύρη (29,90 €) [Περισσότερα]Ολόσωμη Φόρμα Μπλέ (35,90 €) [Περισσότερα]Ολόσωμα Φόρμα Ζιπ Κιλότ Μαύρη (19,90 €) [Περισσότερα]Floral Ruffle Asymmetric Φούστα (28,90 €) [Περισσότερα]Παντελόνι Γυναικείο Τζίν Luciano Faketti (29,00 €) [Περισσότερα]Παντελόνα Ψηλόμεση (24,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Τσάντα Classico (280,00 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Τσάντα Pauls Boutique (90,30 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Δερμάτινο Sneaker The Flexx (89,00 €) [Περισσότερα]ADIDAS SUPERSTAR BOLD W (76,95 €) [Περισσότερα]Παπούτσια Casual Adidas Superstar J (65,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα