Για όλους τους αθεράπευτα ρομαντικούς

13:13 2/2/2013 - Πηγή: Ntynomai

Για όλους τους αθεράπευτα ρομαντικούς, η πιο αγαπησιάρικη μέρα του χρόνου είναι η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Ξέρω ότι πολλοί και πολλές, δεν πιστεύουν στη συγκεκριμένη γιορτή, και κατηγορούν την εμπορικοποίησή της. Δεν παύει όμως να είναι μια γιορτή του έρωτα και της αγάπης. Και επειδή όλων μας οι ζωές έχουν δυσκολέψει λίγο τελευταία, με αναπόφευκτες συνέπειες και στις καθημερινές μας σχέσεις, πιστεύω πως φέτος δεν θα ήταν κακό να αφήσουμε για λίγο τον κυνισμό μας στο πλάι,

και να χαρούμε αυτή την μέρα με αυτούς που αγαπάμε! Σίγουρα ο έρωτας δεν χρειάζεται αφορμή για να τον γιορτάζουμε, χρειάζεται όμως καμιά φορά να τον ανανεώνουμε!

Το καλύτερο δώρο και για τους δύο, σαφώς θα ήταν μια ρομαντική απόδραση. Για αυτούς που δεν έχουν την ευκαιρία, προτείνουμε κάποια δωράκια που εντοπίσαμε! Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρω, πως το δώρο μπορεί να συνοδεύεται από τα κλισέ αλλά αγαπημένα λουλούδια-καρτούλα-σοκολατάκια. Αν και βεβαίως, όλα εξαρτώνται και από το γούστο του έτερον ήμισυ. Θα μπορούσε το δώρο να είναι κάτι που να κάνετε μαζί, όπως μασάζ και σπα, μαθήματα μαγειρικής, μια φωτογράφιση, μια βόλτα με ελικόπτερο και ότι άλλο βάλει ο νους σας. Κάτι για να σας βγάλει από τα συνηθισμένα.

ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ:
ΜΠΛΟΥΖΑ SCOTCH & SODA (65,40 €) [Περισσότερα]
ΘΗΚΗ ΓΙΑ IPHONE 4 DSQUARED (34,00 €) [Περισσότερα]
Ακουστικά της Ministry of Sound (35,00 €) [Περισσότερα]
Classic Μπλέ Wayfarer Γυαλιά (13,04 €) [Περισσότερα]
Moschino Ρολόι (158,01 €) [Περισσότερα]
Adidas camo σακιδιο πλάτης (60,68 €) [Περισσότερα]
Emporio Armani Stretch Cotton Trunks (31,02 €) [Περισσότερα]
BVLGARI AQVA σετ (68,22 €) [Περισσότερα]ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ:
Ρολόι-βραχιόλι (17,52 €) [Περισσότερα]
Τσάντα-πουγκί (47,20 €) [Περισσότερα]
Φουλάρι River Island (29,67 €) [Περισσότερα]
Calvin Klein chemise (106,53 €) [Περισσότερα]
Viktor & Rolf “Flowerbomb” perfume set (87,36 €) [Περισσότερα]
Σκούφος (13,49 €) [Περισσότερα]

ΔΩΡΑ ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ:


Εικονογραφημένο βιβλίο (19,00 €) [Περισσότερα]
Κουτί με μηνύματα αγάπης (4,50 €) [Περισσότερα]
Love me μαξιλαροθήκες (29,03 €) [Περισσότερα]
φλασκί (13,39 €) [Περισσότερα]

Ο καθένας μας βέβαια μπορεί να φτιάξει και μόνος του ένα δωράκι, ένα cd, μια καρτούλα, ένα δείπνο στο σπίτι, μια κορνίζα με κοινή φωτογραφία, ένα απλό σημείωμα με δυο λέξεις. Σημασία δεν έχει η χρηματική αξία του δώρου. Σημασία έχει να δείξουμε τα συναισθήματα μας, να τα υπενθυμίσουμε και να τα θυμηθούμε. Και όταν ο άλλος το νιώσει, θα του έχετε κάνει το μεγαλύτερο δώρο.

Από μένα για εσάς, με αγάπη: «Etta James – At Last»

Keywords
Τυχαία Θέματα