Black Blazer… Not so obvious choice!

11:05 1/2/2013 - Πηγή: Ntynomai

Ένα μαύρο blazer έχουμε όλες στην wardrobe μας, κι αν όχι, γρήγορα να αποκτήσουμε παρακαλώ! Είναι όμως τόσο προφανής η επιλογή ενός μαύρου blazer ή μήπως υπάρχουν άπειρες εναλλακτικές για κάθε σωματότυπο αλλά και περίσταση; Και προφανώς η απάντηση είναι πως το να βρούμε το κατάλληλο blazer για την κατάλληλη στιγμή είναι θέμα σοβαρό, γι’ αυτό κι εδώ θα εξαντλήσουμε τις περιπτώσεις…

Το κλασσικό μαύρο blazer με ένα κουμπί και μήκος λίγο πιο κάτω από τη μέση μας είναι η πιο διαδεδομένη γραμμή για τη γυναικεία wardrobe. Κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες, ενώ είναι μάλλον passe-partout

κομμάτι και μας ξελασπώνει είτε στο γραφείο με ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή, είτε στο ποτό με ένα φόρεμα.

Η αμέσως επόμενη επιλογή είναι το σταυροκουμπωτό blazer το οποίο κατά τη γνώμη μου πάντα, είναι πιο ιδιαίτερο. Έχει μήκος λίγο μακρύτερο από το προηγούμενο με αποτέλεσμα να χαρίζει καλύτερα στο σώμα, όχι όμως σε ένα σώμα με πολλά παραπανίσια κιλά. Μ’αρέσει όταν φοριέται ανοιχτό και συνδυάζεται με jeans και δερμάτινα στενά παντελόνια.


BLAZER WITH COMBINED LAPEL (69,95 €) [Περισσότερα]
LONG SEQUINNED BLAZER (79,95 €) [Περισσότερα]
COMBINED STUDIO BLAZER (89,95 €) [Περισσότερα]
BEADED LEATHER JACKET (169,00 €) [Περισσότερα]
BLAZER WITH FAUX LEATHER SLEEVES (59,95 €) [Περισσότερα]
STUDIO BLAZER WITH COMBINED JACQUARD DETAIL (89,95 €) [Περισσότερα]

Πώς όμως διαφέρει ένα μαύρο blazer από ένα άλλο ίδιας γραμμής; το ύφασμα θα κάνει τη διαφορά κι ευτυχώς η αγορά είναι έτοιμη να καλύψει την ανάγκη μας για διαφορετικότητα! Άλλο ύφασμα στο βασικό τμήμα του blazer άλλο στα μανίκια κι έχουμε αμέσως μια άλλη διάσταση στο θέμα. Το δέρμα παίζει πολύ όπως στα περισσότερα κομμάτια φέτος, δίνοντας μια rock νότα στην κλασσική κατά τα άλλα διάθεση του blazer.


CROP BACK COLLARLESS JACKET (85,00 €) [Περισσότερα]
CUTOUT BLAZER BY BOUTIQUE (111,00 €) [Περισσότερα]

Κάτι άλλο που βλέπουμε συχνά τον τελευταίο καιρό στα καταστήματα είναι η διαφοροποίηση υφάσματος όχι μόνο μεταξύ μανικιών και γιλέκου, αλλά και οριζόντια εναλλαγή από το ύψος της μέσης και κάτω. Έχω ήδη διαλέξει για σας την έκδοση με μπροκάρ στοιχεία ανάγλυφης απόδοσης, ενώ ο συνδυασμός ακόμα και με άλλο χρώμα θα πάει ένα βήμα παραπέρα το ντύσιμό μας.


Oasis Long Line Blazer (94,40 €) [Περισσότερα]
Halston Heritage Blazer (231,27 €) [Περισσότερα]

Όπως εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε, οι επιλογές που έχουμε είναι άπειρες, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να διαλέξουμε ότι ταιριάζει καλύτερα στο σώμα και τη διάθεσή μας, κάνοντας το black blazer κάτι παραπάνω από ένα ακόμα ρούχο στην wardrobe μας!

Keywords
Τυχαία Θέματα