Pullover – Mania

Το κλασσικό χειμωνιάτικο κομμάτι που θα βρει κανείς στη ντουλάπα μου είναι φυσικά το υπέροχο, ζεστό πράσινο πουλόβερ μου που δεν με έχει προδώσει ποτέ τις τσουχτερές μέρες! Παρόλα αυτά, τον τελευταίο καιρό έμεινε βαθιά χωμένο κάτω από jeans και φούτερ… γιατί οι κρύες μέρες του χειμώνα είναι πολλές, όμως οι συνδυασμοί που μπορώ να κάνω για να σχηματίσω κάθε φορά και ένα καινούργιο ζεστό look είναι περιορισμένοι! Τι κάνουμε λοιπόν σ΄ αυτή την περίπτωση, όταν έχουμε συνδυάσει το αγαπημένο μας πουλόβερ με jean, φούστα ,κολάν και η έμπνευσή μας

έχει εξανεμιστεί;!

GET THE LOOK (1)

Θυμάσαι εκείνο το απλό μαύρο φορεματάκι σου που συνέχεια σκέφτεσαι να το χαρίσεις (όλο και κάποιος άτυχος δέκτης θα υπάρχει!), αλλά όλο κάτι συμβαίνει και το ξεχνάς… ευτυχώς!!! Καιρός να επαναπροσδιορίσει τον ρόλο του! Συνδύασέ το έξυπνα, φορώντας από πάνω το αγαπημένο σου πουλόβερ και ένα μακρύ μεταλλικό κολιέ! Absolutely fashionable, οικονομικό και καθόλου βαρετό!

Προτείνω…
CLIC JEWELS


[Περισσότερα]
[Περισσότερα]

GET THE LOOK (2)

Ένας άλλος πολύ μοντέρνος συνδυασμός για να μετατρέψεις το πουλόβερ σου σε must winter thing είναι να το φορέσεις πάνω από το αγαπημένο σου πουκάμισο! Λατρεμένα της φετινής χρονιάς τα shirts με τρουκς στο γιακά! Γύρισε το πουκάμισο γύρω από τα μανίκια και προτίμησε το πουλόβερ να μην το καλύπτει στο τελείωμά του.

Προτείνουμε…


Free People Marigold Pullover (70,12 €) [Περισσότερα]
American Apparel Fisherman’s Pullover (89,00 €) [Περισσότερα]
Juicy Couture Crew Neck Cable Knit Pullover (80,24 €) [Περισσότερα]
Basic Bershka v-neck sweater (7,99 €) [Περισσότερα]
ASOS Geek Jumper (43,15 €) [Περισσότερα]
ASOS Fleck Jumper In Khaki (28,32 €) [Περισσότερα]
Bershka mixed thread jumper (29,99 €) [Περισσότερα]
Bershka diamond print jumper (25,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα