Κώστας Αρζόγλου: «Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου. Έχουν έρθει χαρτιά κατάσχεσης»

Σε απόγνωση και οικονομικό αδιέξοδο φαίνεται πως είναι ο Κώστας Αρζόγλου ο οποίος σε συνέντευξή του παραδέχεται πως βρίσκεται ένα βήμα πριν χάσει το σπίτι του.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, δούλεψε εντατικά στην τηλεόραση τα τελευταία τρία χρόνια όμως δεν έχει πληρωθεί ακόμη και έτσι κινδυνεύει με κατάσχεση του σπιτιού του. «Δούλευα επί τρία χρόνια σε ένα μεγάλο κανάλι και μέχρι σήμερα που μιλάμε δεν έχω πληρωθεί. Όμως η τράπεζα ζητά τη δόση του στεγαστικού δανείου κάθε 21 του μήνα. Όπως είναι

επόμενο, αυτό με έφτασε σε ασφυξία. Κινδυνεύω να χάσω το σπίτι μου. Έχουν έρθει χαρτιά κατάσχεσης, έχουν οριστεί και ημερομηνίες. Το παλεύω για να μην το χάσω. Από την άλλη, βέβαια, λέω ότι μπορούν να μου τα πάρουν όλα εκτός από το ταλέντο» λέει ο ίδιος στη news. Τα προβλήματά του φαίνεται πως τα γνωρίζουν τα τρία του παιδιά καθώς ο ίδιος ο ηθοποιός αποκαλύπτει: «Τον γιο μου τον Παύλο, τον βοηθά συνέχεια η Έλενα (σ.σ. Ακρίτα) και εγώ έχω αναλάβει περισσότερο τις 2 κόρες μου, την Ορόρ και την Μαρία, την μικρότερη. Για την μικρή, μάλιστα βοηθά και η μητέρα της. Τα παιδιά ξέρουν πως υπάρχει γενικό πρόβλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα