Εγώ έτσι είμαι!

Βλέποντας κανείς την Kim Kardashian τα εκατομμύρια που έχει βγάλει χάρη στους εκατομμύρια επίσης οπαδούς και θαυμαστές που έχει, απορεί, πως είναι δυνατόν να αρέσει τόσο μα τόσο πολύ η Kim που καλόγουστη δεν την λες, μάλλον το αντίθετο και να προκαλεί παροξυσμό στο πέρασμα της. Μία επιτυχία όμως δεν προκύπτει ποτέ τυχαία. Αν σε βοηθήσουν και οι συνθήκες και είσαι και λίγο τυχερός ή τολμηρός τελικά ακόμα και απροσδόκητα δικαιώνεσαι. Πολλές φορές σκεφτόμουν πως γίνεται το συγκεκριμένο

στυλ να βρίσκει τόση ανταπόκριση. Συζητώντας με φίλους και ανθρώπους της μόδας και αναλύοντας το φαινόμενο Κιμ, κατέληξα στο εξής: Η Kim Kardashian εμφανίστηκε σε μία εποχή που ο κόσμος άλλαζε και οι άνθρωποι είχαν απηυδήσει με την τελειότητα. Είχαν κουραστεί με τα πρέπει και τα δεν πρέπει της μόδας, με τα ανορεξικά μοντέλα, με τα συγκεκριμένα πρότυπα.

Και έρχεται η Κιμ και κάνει την ανατροπή. Εγώ έτσι είμαι, αυτά μου αρέσει να φορώ, δεν μπορώ να είμαι υπέρλεπτη, την κομψότητα την ορίζω με το δικό μου τρόπο, αν σου αρέσει. Και έτσι στο πρόσωπό της βρήκαν ουσιαστικά εκφραστή εκατομμύρια άνθρωποι που δεν θυμίζουν μοντέλα, που θέλουν να έχουν το μαλλί τους ροζ ή πράσινο, που θέλουν να φορέσουν ότι θέλουν, που έχουν κουραστεί από την κριτική των άλλων, που θέλουν να είναι οι εαυτοί τους και να αρέσουν για αυτό ακριβώς το λόγο. Ανεξάρτητα λοιπόν από το γεγονός πως σε πολλούς δεν αρέσει, ειλικρινά ούτε και σε μένα, αυτό οφείλω να της το αναγνωρίσω: έσπασε ταμπού στην εξωτερική εμφάνιση και ουσιαστικά ανέδειξε την προσωπική προτίμηση όσο κανείς άλλος. Πλέον, δεν είναι τυχαίο πως πολλά shops του εξωτερικού επιλέγουν μοντέλα που δεν έχουν καμία σχέση με όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και πως γίνεται μία στροφή σε πολλά πράγματα ακόμα και στη μόδα. Καλό ή κακό; Το μέλλον θα δείξει!

Keywords
Τυχαία Θέματα