Κιμονό: και αυτό το καλοκαίρι καθορίζει το στυλ!

12:27 9/5/2017 - Πηγή: Ntynomai

Το κιμονό τα τελευταία χρόνια πρωτοστατεί στις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις, καθώς μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας και να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα μας. Κυκλοφορούν σε πάρα πολλές εκδοχές, σε πολλά σχέδια και χρώματα, μεγάλη τάση είναι τα crochet ειδικά για την παραλία, είναι πάλι εδώ λοιπόν για να καθορίσει το στυλ και αυτού του καλοκαιριού. Αξίζει να δούμε με ποιους τρόπους μπορούμε να το συνδυάσουμε και κατόπιν ανάλογα με το στυλ μας,

επιλέγουμε αυτό που νιώθουμε πως μας ταιριάζει περισσότερο.

Στην καθημερινότητά μας μπορούμε να το φορέσουμε με ένα τζιν παντελόνι και φανελάκι από μέσα, τα παπούτσια που θα το συνοδεύσουν κυμαίνονται από σανδάλια, εσπαντρίγιες μέχρι και πλατφόρμες.

Επίσης με φούστα και με φόρεμα, σε αυτή τη περίπτωση προσέχουμε πολύ τους χρωματικούς συνδυασμούς καθώς και το παπούτσι που θα επιλέξουμε να φορέσουμε.

Αναμφισβήτητα το φοράμε και με το denim σορτσάκι μας, ένας συνδυασμός πολύ αγαπημένος, άνετος και απόλυτα καλοκαιρινός.

Τέλος, εννοείται στην παραλία, είναι ότι πιο sexy chic μπορούμε να επιλέξουμε, εξάλλου τα τελευταία χρόνια δίνεται πολύ μεγάλη έμφαση σε αυτό που αποκαλούμε στυλ παραλίας.

Με όποιο τρόπο ή τρόπους και να επιλέξετε να το φορέσετε ένα είναι το σίγουρο, πλέον το κιμονό εντάσσεται στα απαραίτητα ρούχα του καλοκαιριού.

Κιμονό "Pepe jeans" Alika (98,00 €) [Περισσότερα]Κιμονό "moutaki" (58,65 €) [Περισσότερα]Κιμονό-Ζακέτα Ριγέ (29,90 €) [Περισσότερα]Γυναικείο Κιμονό "Miranda" Syllogi (24,90 €) [Περισσότερα]Κιμονό Καφέ/Γαλάζιο (24,00 €) [Περισσότερα]Κιμονό Μαύρο (20,00 €) [Περισσότερα]Τρυπητό γιλέκο από βαμβάκι με κέντημα (19,95 €) [Περισσότερα]Azadé κιμονό μπεζ (24,90 €) [Περισσότερα]Ζακέτα Moutaki μακριά με κέντημα (59,00 €) [Περισσότερα]Διάφανη τούλινη ζακέτα με βαμβάκι και κέντημα (24,95 €) [Περισσότερα]Διάφανη τούλινη ζακέτα με βαμβάκι και κέντημα (24,95 €) [Περισσότερα]Curvy ασσύμετρο κιμόνο (19,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα