Γιατί οι άντρες αγαπούν τα Polo μπλουζάκια;

Γιατί πολύ απλά είναι ότι πιο άνετο, δροσερό και «σωστό» μπορούν να φορέσουν όλες τις ώρες της ημέρας, από το πρωί στη δουλειά τους μέχρι και το βράδυ στην έξοδο τους για φαγητό ή ποτό. Το πόσο διαχρονικό και σημαντικό ρούχο αποτελεί το Polo για την αντρική γκαρνταρόμπα φαίνεται από το γεγονός ότι το συναντάμε εκτός από περιοδικά και bloggers σε ταινίες που καθορίζουν το αντρικό στυλ, όπως στον James Bond.

Τα

σύγχρονα polo διατίθενται σε πολλές ποιότητες χρώματα και σχέδια, δεν σηκώνουμε ΠΟΤΕ τον γιακά, θυμίζει τη δεκαετία του ογδόντα και δεν θεωρείται καθόλου κομψό, έχουν εκλεπτυσμένη εφαρμογή και συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα. Έτσι το ρπωί στη δουλειά σας μπορείτε να το φορέσετε είτε με ένα καλό denim παντελόνι-ναι, στη δουλειά δεν φοράμε το σκισμένο μας- είτε με ένα υφασμάτινο. Το απόγευμα στη βόλτα με το τζιν μας και το βράδυ με ένα πιο επίσημο παντελόνι. Φοριέται επίσης στις καλοκαιρινές μας βόλτες με τη βερμούδα μας για ένα chic αποτέλεσμα. Αν δεν έχετε μονόχρωμα ξεκινήστε από τα πιο κλασικά χρώματα, αν έχετε παραπάνω κιλάκια μην επιλέξετε με ρίγες, γιατί δεν θα σας κολακεύουν.

Μπλούζα polo κοντομάνικη με στάμπα (25,94 €) [Περισσότερα]Μπλούζα πικέ ανδρική, πόλο (11,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικο μπλουζακι πολο πικε (13,67 €) [Περισσότερα]Ανδρικό polo T-shirt (10,17 €) [Περισσότερα]Μπλούζα polo κοντομάνικη (19,90 €) [Περισσότερα]Μπλούζα polo κοντομάνικη (19,90 €) [Περισσότερα]Μπλούζα polo κοντομάνικη (19,90 €) [Περισσότερα]Polo Ralph Lauren (59,00 €) [Περισσότερα]Μπλούζα polo κοντομάνικη με στάμπα (25,94 €) [Περισσότερα]Ανδρική Μπλούζα Polo Replay (58,50 €) [Περισσότερα]Μπλουζάκι Polo Blended Fabric Russell (14,49 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα