Και αυτή την χρονιά οι ώμοι θα είναι έξω!

Για άλλη μία σεζόν αναδεικνύεται ένα από τα πιο ωραία μέρη του σώματός μας, οι ώμοι, έτσι οι μπλούζες που τους αναδεικνύουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μόδας. Η διάσημη εξάλλου σχεδιάστρια Donna Karan είχε πει:

«Ποτέ δεν παίρνουμε κιλά στους ώμους, οπότε δείξτε τους! Θυμάμαι ότι το look μου με έξωμα φορέματα δεν άρεσε καθόλου στο‘Women’s Wear Daily. Τότε όμως η Liza Minnelli

αποφάσισε να φορέσει ένα τέτοιο φόρεμα και άρεσε σε όλους. Μετά η Hillary Clinton το φόρεσε στον Λευκό Οίκο. Για μένα αυτό το look ήταν τόσο πασιφανές, παίρνουμε κιλά σε όλο μας το σώμα εκτός από τους ώμους».

Οι μπλούζες και τα tops με έξω τους ώμους συνδυάζονται σχεδόν με τα πάντα. Για πιο casual εμφανίσεις με τα denim παντελόνια μας ή σορτσάκια μας. Για πιο casual chic αποτέλεσμα με υφασμάτινα παντελόνια και φούστες. Τα φορέματα με έξω τους ώμους είναι θηλυκά και το πρωί τις ζεστές μέρες φοριούνται με espadrilles και πέδιλα φλατ, ενώ το βράδυ για την έξοδο ή για πιο επίσημες εμφανίσεις με τα ψηλοτάκουνα πέδιλα μας. Όπως και να επιλέξετε να φορέσετε τα ρούχα με έξω τους ώμους, ένα είναι στο σίγουρο, θα αναδείξει τον πιο θηλυκό εαυτό σας.

Και οι δικές μας προτάσεις

Βαμβακερή μπλούζα με ακάλυπτους ώμους και μανίκια καμπάνα (12,95 €) [Περισσότερα]Βαμβακερή μπλούζα με ακάλυπτους ώμους και δέσιμο στα μανίκια (12,95 €) [Περισσότερα]Strapless Maxi Dress Nude (99,00 €) [Περισσότερα]Off The Shoulders White Lace Dress (89,00 €) [Περισσότερα]Off The Shoulder Pom Pom Top White (49,00 €) [Περισσότερα]Off The Shoulder Pom Pom Top Black (49,00 €) [Περισσότερα]Ryujee Tihoro μπλούζα με έξω ώμους (53,00 €) [Περισσότερα]Open Shoulder Striped Top (34,90 €) [Περισσότερα]Λευκό Ντραπέ Κορμάκι με Έξω τους Ώμους (18,99 €) [Περισσότερα]Bardot Stripped Φόρεμα με έξω ώμους και καμπάνα μανίκια (28,00 €) [Περισσότερα]Φόρεμα κηπούρ κ έξω ώμους (31,99 €) [Περισσότερα]Φόρεμα ποπλίνα με έξω ώμους κ κουμπιά έως κάτω (31,99 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα