Αξεσουάρ παραλίας για παιδιά!

Τα αξεσουάρ δεν είναι μόνο υπόθεση των μεγάλων αλλά και των μικρών μας φίλων, που τα χρειάζονται στην παραλία αλλά και στις καλοκαιρινές βόλτες τους, στοχεύοντας όχι μόνο στο να δείχνουν όμορφα τα παιδάκια μας αλλά πάνω απ΄όλα να προφυλάσσονται κιόλας από τη ζέστη.

Έτσι, το καπέλο πλέον θεωρείται απόλυτα απαραίτητο για τα παιδιά μας, με τον ήλιο το ξαναλέμε δεν παίζουμε, και το φοράμε τόσο στην παραλία -συνεχώς- όσο και στις βόλτες μας.

Nike Futura True Cap (19,90 €) [Περισσότερα]Καπέλο Ηλίου Girl Floral
(24,95 €) [Περισσότερα]Adidas Infant Cap G (9,95 €) [Περισσότερα]Παιδικό Καπέλο Boston Result Headwear (2,00 €) [Περισσότερα]Παιδικό Καπέλο Boston Result Headwear (2,00 €) [Περισσότερα]Καπέλο Παιδικό - Μέρος Εσόδων Υπέρ Χαμόγελο Παιδιού (4,99 €) [Περισσότερα]

Γυαλιά ηλίου από πολύ μικρή ηλικία και εδώ αξίζει να προσέξουμε κάποια πράγματα! Αρχικά, αν το παιδί μας είναι μικρό, να επιλέξουμε γυαλιά ηλίου που δεν σπάνε. Επίσης, οι φακοί πρέπει να είναι απορροφητικοί στην ηλιακή ακτινοβολία. Και σημαντικό εξίσου, αφού πληρούν όλες τις προϋποθέσεις, αφήστε το παιδάκι να διαλέξει αυτό που θα του αρέσει, θα του δώσετε μεγάλη χαρά.

Γυαλιά Ηλίου Παιδικά Invu (35,00 €) [Περισσότερα]Παιδικά γυαλιά ηλίου για αγόρια (7,19 €) [Περισσότερα]Γυαλιά ηλίου (45,00 €) [Περισσότερα]Παιδικά γυαλιά ηλίου (7,19 €) [Περισσότερα]Γυαλιά ηλίου (45,00 €) [Περισσότερα]Παιδικά γυαλιά ηλίου για κορίτσια (9,99 €) [Περισσότερα]

Κοκαλάκια και στέκες για τα μαλλιά! Αν έχετε κορίτσι καταλαβαίνετε, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει άπειρα κοκαλάκια και στέκες, τα οποία ναι μεν, συμβάλλουν στον καλλωπισμό του παιδιού, όμως είναι χρηστικά ώστε να πιάνει τα μαλλιά του, να μην ιδρώνει εύκολα, να μην πέφτουν τα μαλλιά στα ματάκια του.

Κουάφ στέκα (14,00 €) [Περισσότερα]Κορδέλα Μαλλιών (6,00 €) [Περισσότερα]Σετ κοκαλάκια και βούρτσα μαλλιών Frozen Disney (6,95 €) [Περισσότερα]

Το καλοκαίρι είναι εδώ και τα αξεσουάρ βοηθούν ιδιαίτερα στην καθημερινότητα του παιδιού. Να μην τα παραμελούμε! Αξίζουν!

Keywords
Τυχαία Θέματα