Τις ψάθινες τσάντες τις παίρνουμε πια παντού μαζί!

17:06 5/6/2017 - Πηγή: Ntynomai

Ξεχάστε ότι γνωρίζατε για τις ψάθινες τσάντες! Φέτος θα λέγαμε ότι είναι η χρονιά τους και πια δεν έχουν θέση μόνο στην παραλία αλλά παντού, αφού οι ψάθινες τσάντες εντάσσονται δυναμικά στην καθημερινότητά μας και έχουν τη δύναμη να σετάρουν πολλούς στιλιστικούς συνδυασμούς. Μικρές ή μεγάλες, με χρώματα ή όχι, οι ψάθινες τσάντες αποτελούν ένα από τα πιο must αξεσουάρ του καλοκαιριού. Τις συναντάμε σε πολλές εκδοχές, στο πιο κλασικό σχεδιο που είναι ιδανικές για τις βόλτες μας στην πόλη ή για τον εργασιακό μας χώρο.

Με

χρώματα και pom pom δίνοντας έναν πιο έθνικ χαρακτήρα στις εμφανίσεις μας.

Σε πιο μικρό μέγεθος μπορούν να φορεθούν στις βραδινές εμφανίσεις μας δίνοντας έναν chic αέρα αλλά και απόλυτα καλοκαιρινό στα φορέματα μας.

Τέλος να θυμάστε ότι δείχνει μοναδική ακόμα και με το denim παντελόνι σας, εξάλλου το φυσικό χρώμα της ψάθας είναι εκπληκτικό με το μπλε του τζιν ενώ στο τέλος στο νησί ή εν γένει στις διακοπές σας, μπορείτε να τη συνδυάσετε με σανδάλια και το πιο ωραίο καπέλο σας για ένα εκπληκτικά χαλαρό και ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα.

Βγάλτε τις ψάθινες τσάντες από την παραλία η θέση τους πια είναι στο δρόμο και κάντε τη διαφορά με το στυλ σας και δεν θα χάσετε.

Και οι δικές μας προτάσεις:

LALU Μαύρη Ψάθινη Τσάντα "DONIKA" (19,00 €) [Περισσότερα]Μπεζ ψάθινη τσάντα ώμου (40,00 €) [Περισσότερα]Κόκκινη ψάθινη τσάντα ώμου (40,00 €) [Περισσότερα]Φάκελος ψάθινος μπέζ (19,90 €) [Περισσότερα]Ψάθινη τσάντα παραλίας Benzi (18,60 €) [Περισσότερα]Ψάθινη τσάντα παραλίας Benzi (18,60 €) [Περισσότερα]Μπεζ ψαθινη τσαντα θαλάσσης Jess 817 (45,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα Ψάθινη Με Πομ-Πον ble (19,60 €) [Περισσότερα]Γυναικεία Marley ψάθινη τσάντα θαλάσσης της PEPE JEANS (78,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα Θαλάσσης Ψάθινη ble (19,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα Θαλάσσης Ψάθινη ble (18,00 €) [Περισσότερα]Τσάντα ψάθινη Ble (27,30 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα