Αντρικές σαγιονάρες: Οι παρεξηγημένες!

14:12 3/6/2017 - Πηγή: Ntynomai

Η αλήθεια είναι πως μας θυμίζουν λίγο τον μπαμπά μας, εκείνη τη ξέγνοιαστη δεκαετία του 80, που πηγαίναμε διακοπές. Όμως οι σαγιονάρες αποτελούν ένα χρηστικό κυρίως παπούτσι το καλοκαίρι και πολύ απαραίτητο για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις στην παραλία και όχι μόνο.

Το ζήτημα δεν είναι ποτέ μα ποτέ το παπούτσι αυτό καθ’ αυτό αλλά η περίσταση. Σκεφτείτε ένα ωραίο oxford αντρικό σε παραλία, θα έδειχνε εκτός τόπου και χρόνου. Έτσι το ίδιο συμβαίνει και

με τις αντρικές σαγιονάρες, φοριούνται σε συγκεκριμένες περιστάσεις και με συγκεκριμένα ρούχα.

Επίσης παίζει ρόλο μεγάλο και το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένες, όπως και να το κάνουμε οι πλαστικές δεν είναι και ότι καλύτερο.

Επιλέξτε σαγιονάρες σε χρώματα ουδέτερα ή μαύρες, θα ταιριάζουν με τα περισσότερα μαγιό σας και με τις περισσότερες βερμούδες σας.

Αποφύγετε να τις φοράτε στις βραδινές σας εξόδους ακόμα και όταν βρίσκεστε στο νησί. Είναι σίγουρο πως η συνοδός σας θα απογοητευτεί πολύ αν η ίδια είναι ντυμένη με φόρεμα και πέδιλα και της παρουσιαστείτε με σαγιονάρα.

Μπορείτε να τις φορέσετε όμως σε έναν απογευματινό καφέ με μία πολύ ωραία βερμούδα και ένα Polo μπλουζάκι.

Τέλος, αν τις φοβάστε ακόμα και μετά το ποστ, η άλλη λύση είναι τα σανδάλια για τα οποία όμως θα μιλήσουμε σε επόμενο ποστ αλλά σας προτείνουμε κάποια σήμερα!

Σαγιονάρες Funky Buddha (8,39 €) [Περισσότερα]Ανδρικές Σαγιονάρες Diesel Μαύρες Wash (30,00 €) [Περισσότερα]Ανδρική Σαγιονάρα Superdry (25,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικά δερμάτινα πέδιλα (79,00 €) [Περισσότερα]Scuba Flip Flop (22,50 €) [Περισσότερα]Pepe Jeans Σαγιονάρες (22,51 €) [Περισσότερα]Σαγιονάρες ανδρικές με λεπτό λουράκι (12,50 €) [Περισσότερα]Devergo Μαύρες Σαγιονάρες Edmund (19,90 €) [Περισσότερα] Ανδρικές Σαγιονάρες Petrol Ind. (18,00 €) [Περισσότερα]Ανδρικές Σαγιονάρες Petrol Ind. (18,00 €) [Περισσότερα]Ανδρική Σαγιονάρα Funky Buddha (12,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα