Sock boots: 4 τρόποι να τα φορέσεις!

11:12 8/2/2018 - Πηγή: Ntynomai

Τα sock boots, ή αλλιώς μποτάκια-κάλτσα, είναι τα παπούτσια που έχουν πολυσυζητηθεί όσο ελάχιστα. Μερικοί τα μίσησαν, άλλοι τα αγάπησαν και οι fashionistas τα λάτρεψαν. Πρόκειται για μια τάση-έκπληξη της σεζόν που ήρθε για να μας ταράξει.

Και αφού κάνεις όνειρα μαζί τους και είσαι αποφασισμένη να τα κάνεις δικά σου, έρχεται μια νεράιδα και σου βάζει στο μυαλό ερωτήματα για το πώς θα τα εντάξεις στο look σου και με τι θα τα συνδυάσεις…

Εγώ πάλι λέω ότι αν σου αρέσει κάτι τόσο πολύ θα βρεις όχι μόνο έναν τρόπο για να τα συνδυάσεις

αλλά τέσσερα! Γι’ αυτό είσαι και εδώ άλλωστε.

Με τζιν ή φούστα

Μπορείς να τα συνδυάσεις με μια button φούστα για να αναδείξεις τα όμορφα ποδαράκια σου ή με τζινάκι και ένα τοπ -ταιριάζουν εκπληκτικά και βγάζουν στην επιφάνεια την πιο cool πλευρά σου. Τα παπούτσια αυτά είναι ότι πρέπει για να κυκλοφορείς στους δρόμους καθώς είναι σταθερά και άνετα. Φυσικά μην ξεχνάς ότι το κατά πόσο άνετα θα είναι εξαρτάται και από το ύψος του τακουνιού(!)

Με μακρύ πουλόβερ-φόρεμα

Τα πλεκτά φορέματα τα αγαπάμε για πολλούς λόγους. ‘Ένας από αυτούς είναι ότι μπορείς να τα φορέσεις κάθε στιγμή τις ημέρας, ενώ οι επιλογές που έχεις για να τα συνδυάσεις δεν είναι καθόλου περιορισμένες. Έτσι ακόμη και σε ένα χαλαρό outfit τα sock books ταιριάζουν γάντι!

Σε έντονα χρώματα

Ξέρεις πολύ καλά πως αυτό το παπούτσι είναι εκκεντρικό από μόνο του. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε περιορίζει στο να τολμήσεις να το αγοράσεις σε έντονο χρώμα. Φέτος το έντονο κόκκινο (της φωτιάς) είναι τάση και είναι και το χρώμα που θα σου πρότεινα για να απογειώσεις κάθε σου look!

Με vinyl

Γιατί αν δεν παντρέψεις τις τάσεις τώρα που το κάνουν μόνο οι τολμηροί, τότε πότε; Όταν δύο ιδιαίτερα κάνουν καλή παρέα, το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα