Style is AUTHENTIC don’t fake it

Τα τελευταία χρόνια, που η μόδα εκτοξεύτηκε, το life style αποθεώθηκε και που η εικόνα σήμαινε το παν, καλλιεργήθηκε, αναπτύχθηκε και διογκώθηκε στην Ελλάδα, ένα φαινόμενο που κατά τη γνώμη μου, έχουν το καθήκον όλες οι γυναίκες που σέβονται τον εαυτό τους να το καταπολεμήσουν: η αντιγραφή ειδών ένδυσης, όπως τσάντες, φουλάρια, ρούχα, που είχαν το όνομα, δε διέθεταν όμως τη χάρη, καθώς οι αντιγραφές,
όσο καλές και αν είναι παραμένουν απομιμήσεις. Πόσο καλή μπορεί να είναι μία απομίμηση και που μας ωφελεί;

Δυστυχώς, η επωνυμία ταυτίστηκε με το είναι, θεωρώντας ότι αποκτώντας μία τσάντα ή ένα παπούτσι, που να αναγράφει ένα συγκεκριμένο λογότυπο, αποκτάμε αμέσως υπόσταση. Σαν να έχουμε μία αφίσα του Μονέ στο σπίτι μας και να θεωρούμε ότι έχουμε έναν πραγματικό πίνακα του Μονέ. Μα ό,τι και αν κάνουμε, Μονέ δε θα είναι.

Η απομίμηση και η αντιγραφή μόνο κακό κάνουν, όχι μόνο στον εαυτό μας αλλά και στη χώρα εν γένει. Αρχικά, αγοράζουμε προϊόντα αμφίβολης ποιότητας, κατόπιν ενισχύουμε το παραεμπόριο που βλάπτει, στις εποχές που ζούμε, την οικονομία.

Από εκεί και ύστερα, ελαττώνουμε την πιθανότητα να βάλουμε το αγοραστικό μας ταλέντο και τη φαντασία μας σε ενέργεια. Τα πιο όμορφα, ευφάνταστα ντυσίματα και στυλ τα έχω δει σε κοπέλες που το budget που διέθεσαν ήταν χαμηλό και για αυτό το λόγο με μεγάλη προσοχή και φροντίδα επέλεξαν ρούχα και συνολικά κομμάτια, ναι μεν σε φυσιολογικές τιμές αλλά που διέφεραν από το μέσο όρο.

Εξάλλου σήμερα, μας δίνεται ένα δυνατό όπλο ώστε να αγοράσουμε υπέροχα ρούχα ακόμα και επώνυμα σε πολύ καλές τιμές. Το διαδίκτυο και οι αγορές μέσω αυτού. Παλιά, δεν το κρύβω, περισσότερο εξαιτίας άγνοιας και επειδή δεν είχα ενδιαφερθεί επισταμένως, φοβόμουν να αγοράσω ρούχα μέσω διαδικτύου. Πλέον, αποτελεί μια από τις πρώτες μου επιλογές, καθώς ανακαλύπτω ρούχα σε εξαιρετικές τιμές. Αυτό δεν οφείλεται στο γεγονός ότι τα ρούχα αυτά έχουν κάποιο ελάττωμα αλλά πολύ απλά σε ένα κατάστημα τα λειτουργικά έξοδα είναι πάρα πολλά ενώ μέσω διαδικτύου η πώληση είναι πιο οικονομική, αφού τα λειτουργικά, μηνιαία έξοδα δεν υπάρχουν.

Σήμερα λοιπόν θα σας προτείνω διαδικτυακές διευθύνσεις στις οποίες μπορείτε να βρείτε μαργαριτάρια. Καμία τσάντα, κανένα ρούχο δεν μας δίνει αξία αν δε δώσουμε εμείς αξία στο είναι μας, αν δε σεβαστούμε εμείς τον εαυτό μας. Και ασφαλώς, δεν τον σεβόμαστε αγοράζοντας αντιγραφές από το δρόμο.

TOP SHOP | ASOS | E-BAY | MY SHOE | SHOES COM

Τέλος, αξίζει να αναφερθώ, πως οι συναλλαγές μέσω διαδικτύου είναι ασφαλείς, καθώς μπορεί ο οποιοσδήποτε να αγοράσει μία πιστωτική κάρτα, που δεν έχει απεριόριστο όριο, αλλά εμείς οι ίδιοι κάθε φορά βάζουμε το ποσό που θέλουμε, ανάλογα με το πόσο κοστίζει αυτό που θα αγοράσουμε.

Επίσης, το Ντύνομαι δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψετε Ηλεκτρονικά καταστήματα ένδυσης, πατώντας το αντίστοιχο banner.

Keywords
Τυχαία Θέματα