Η Σοφία Κοκοσαλάκη στο ASOS!

Νέα συνεργασία προσεχώς στον μαγικό χώρο της μόδας.
Αυτή τη φορά γίνεται λόγος για την σύμπραξη δύο μεγάλων ονομάτων:
αυτό της δικιάς μας, σχεδιάστριας Σοφίας Κοκοσαλάκη και του δημοφιλούς online store ASOS.

Η πραγματικά ταλαντούχα και αναγνωρισμένη από το εξωτερικό σχεδιάστρια ακολουθεί τα βήματα του Thomas Tait και της Louise

Gray οι οποίοι με επιτυχία πήραν μέρος στο πρόγραμμα του ASOS όπου βοηθά σχεδιαστές, να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους, να αναπτύξουν διαφορετικές πηγές εσόδων και να πειραματιστούν με νέα υλικά.

Αναλυτικότερα πρόκειται για μια πρωτοβουλία του αγαπημένου μας ηλεκτρονικού καταστήματος να ενθαρρύνει τη δημιουργία νέων σειρών που συνδυάζουν την οικονομική ενίσχυση των οικονομικά αδύναμων.

Στην περίπτωση της Σ.Κοκοσαλάκη η συλλογή ρούχων της ονομάζεται ΚΟΡΗ – χρησιμοποιεί Ελληνική λέξη (πολύ σημαντικό) – στην οποία αξιοποίησε τις ικανότητες γυναικών απο την Σρι Λάνκα που κατασκευάζουν δαντέλες και εν συνεχεία η σχεδιάστρια αποτύπωσε στα σχέδιά της.

Η ίδια στην παρουσίαση που έκανε στο Παρίσι για τις 2 νέες σειρές ρούχων, δήλωσε για την «ΚΟΡΗ»:
«Λατρεύω τα χειροποιητα κομμάτια, αλλά είναι πάντα τόσο ακριβά. Αυτή η συλλογή είναι ένας τρόπος να κάνουμε γρήγορη μόδα, αλλά με αργό τρόπο» πρόσθεσε επίσης «Είναι εθνικό με κάποιο τρόπο, είναι μια δίκαια αμοιβή και δουλειά για τις γυναίκες της Σρι Λάνκα για κάτι που πραγματικά απολαμβάνουν» τέλος μίλησε για την έμπνευση της «Όταν ετοιμάζεσαι για διακοπές στα Ελληνικά νησιά, θα πρέπει να υπάρχουν στις αποσκευές ρούχα τα οποία λειτουργούν τέλεια με το αέρα«.

Αυτό που θα δούμε στην αναμενόμενη συλλογή είναι αέρινα και χαλαρά ρούχα.

Λίγα απο τα υλικά που διάλεξε είναι το μετάξι, οι διαφάνειες, η δαντέλα και οι πιέτες ώστε η αέρινη διάθεση και το Ελληνικό καλοκαίρι να αντικατροπτίζονται στα ρούχα.

Εάν θέλετε και εσείς να αποκτήσετε κάποιο κομμάτι απο την σειρά αυτή το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να κάνετε κλίκ στην σελίδα του ΑSOS η οποία θα είναι και επισήμως διαθέσιμη τον Ιανουάριο του 2012.
Οι τιμές θα κυμαίνονται από 50 ευρώ περίπου μέχρι 500 ευρώ.

Λίγη υπομονή λοιπόν κορίτσια…..

Keywords
Τυχαία Θέματα