DISCO vibes: Το trend που θα σε κάνει να λάμψεις!

Καθώς οι Απόκριες σιγά σιγά μας αποχαιρέτησαν, η διάθεση για glam και υπέρ του δέοντος outfits παραμένει συνοδοιπόρος μας για την Άνοιξη του 2018. Οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές κοιτάζουν πίσω στη δεκαετία του 1970, την εποχή των grande πάρτυ, όπου η ντίσκο ήταν το σήμα κατατεθέν. Σύμφωνα με την Google, η χρήση της πούλιας ως λέξη-κλειδί σε παγκόσμια αναζήτηση αυξήθηκε κατά 42%, ενώ στα πιο γνωστά περιοδικά μόδας οι λάμψεις έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνισή τους! Τώρα μάλιστα που η μουσική των ABBA

θα επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη μέσω του σίκουελ του Mamma Mia, η αναζήτηση για dancing queens έφτασε!

Η τάση της disco γέμισε τις επιδείξεις μόδας, οπότε τώρα ήρθε η ώρα να τη βάλεις και στη ντουλάπα σου. Οι λάμψεις, το glitter και οι πούλιες θα γίνουν αναπόσπαστα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου για αυτή την Άνοιξη, από το πρωί έως το βράδυ. Εδώ σου έχω μαζεμένα όσα tips πρέπει να γνωρίζεις για να γίνεις εσύ φέτος το disco girl!

Επίλεξε γνώριμες φόρμες για να τις εμπλουτίσεις με το disco στοιχείο

Ένα μακρύ φαρδύ φόρεμα, μια ψηλόμεση παντελόνα σε στυλ καμπάνα, ακόμα και το αγαπημένο σου σακίδιο αρκούν για να “πετάξεις” μερικές πούλιες πάνω τους και να τα μεταμορφώσεις σε trendy items στη στιγμή!

Οι μεταλλικές υφές ταιριάζουν σε κάθε περίσταση

Θα φανταζόσουν ποτέ ένα μεταλλιζέ σακάκι; Κι όμως! Πόσο πιο σέξυ μπορείς να δείχνεις αυτόματα, με το να ανεβάσεις το επίπεδο ενός τόσο κλασικού συνόλου σε λίγο πιο extreme! Το ίδιο μπορείς να κάνεις και σε άλλα βασικά κομμάτια της ντουλάπας σου, όπως το φούτερ, το φόρεμα και η φούστα.

Ξέθαψε τα παλιά σου ρούχα

Έλα πες την αλήθεια.. Κάπου εκεί μέσα στην ντουλάπα σου βρίσκονται ξεχασμένα πολλά ρούχα που ίσως κάποιες στιγμές σκεφτόσουν να ξεφορτωθείς, όμως τώρα είναι η ώρα τους να λάμψουν. Φορέματα με πούλιες, φούστες με πέρλες και παπούτσια από άλλον πλανήτη σε εισάγουν στο disco trend χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ επιπλέον!

Keywords
Τυχαία Θέματα