Timberland Boots: Outfit Inspiration!

Τα Timberland είναι τα μποτάκια που πολλοί άντρες προτιμούν χάρη στη διαχρονικότητα τους αλλά κυρίως στην ποιότητα τους. Εξάλλου, επιλέγοντας ένα Timberland γνωρίζει κανείς καλά πως θα του κρατήσει πάρα πολύ καιρό και επειδή είναι ένα παπούτσι ευπροσάρμοστο, έχει τη δύναμη να συνδυαστεί με παρά πολλά ρούχα από τη ντουλάπα σας.

Αναμφισβήτητα λοιπόν τα Timberland αποτελούν μία από

τις πιο αξιόπιστες επιλογές σε παπούτσια και σήμερα θα σας προτείνουμε όμορφους τρόπους να τα συνδυάσετε.

Αρχικά με τζιν για ένα πιο casual αποτέλεσμα. Τζιν με πουλόβερ ή τζιν με καρό πουκάμισο και timberland πραγματικά αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό. Επίσης προς την Άνοιξη μπορείτε να το συνδυάσετε και με τζιν παντελόνι και ένα απλό T-shirt -πραγματικά θα δείτε πώς το casual chic σε αυτή την περίπτωση παίρνει σάρκα και οστά!Επίσης ταιριάζουν πολύ με τα chinos παντελόνια σας σε όποιο χρώμα και να τα επιλέξετε.Αν είστε πιο ροκ τύπος τότε τα Timberland είναι ο ιδανικός οδηγός σας για Total black outfits.

Τα Timberlands είναι παντού. Όχι τώρα αλλά εδώ και πολλά χρόνια. Δεν είναι τυχαίο πως τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν στη συλλογή τους τουλάχιστον ένα ζευγάρι Timberland γιατί γνωρίζουν καλά τη ζεστασιά και την ανθεκτικότητα αυτού του παπουτσιού.

Επιλέξτε αυτό που ταιριάζει με το στυλ σας και θα σας δικαιώσει...

Timberland μποτάκι (160,00 €) [Περισσότερα]Timberland μποτάκι (160,00 €) [Περισσότερα]Timberland μποτάκι (160,00 €) [Περισσότερα]Timberland Euro Sprint Hiker (84,00 €) [Περισσότερα]Timberland 6 Inch Premium Boots M (169,00 €) [Περισσότερα]Timberland μποτάκι (158,00 €) [Περισσότερα]Timberland μποτάκι (115,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα