Coachella: Ένα υπαίθριο "fashion show"

Το φεστιβάλ Coachella έχει εξελιχθεί πέρα από ένα μουσικό και καλλιτεχνικό υπερθέαμα σε ένα υπαίθριο fashion show. Kάθε χρόνο μας προαναγγέλλει τα hot trends του Καλοκαιριού. Το boho στυλ κυριαρχεί και η φαντασία των fashionistas καλπάζει.

Τα αξεσουάρ αναμφισβήτητα είναι οι πρωταγωνιστές στο στυλ

κατά την διάρκεια του φεστιβάλ. Τα αξεσουάρ άλλωστε είναι το πιο βασικό στοιχείο σε ένα bohemiam στυλ.

Γι' αυτό τον λόγο είδαμε πολύχρωμα βραχιόλια στα χέρια, μεγάλα και ευφάνταστα κολιέ, layering με κολιέ καθώς και στρογγυλά με φούντες και όχι μόνο σκουλαρίκια.

Όσον αφορά τις τσάντες, οι παρευρισκόμενες τίμησαν το trend των belt bags αλλά δεν έλειψαν και τα backpacks. Είναι αναμφισβήτητα δύο είδη τσαντών που βολεύουν σε μια συναυλία και σε ένα χώρο που θέλεις να χορέψεις και να διασκεδάσεις.

Το φεστιβάλ διαρκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τα γυαλιά λοιπόν είναι απαραίτητα. Και αυτά που ξεχώρισαν ήταν:

Τα γυαλιά ηλίου cat eye -hot trend φέτος!Semilunar γυαλιάΣτρογγυλά γυαλιά -τα πιο χαρακτηριστικά γυαλιά στο boho στυλ.

Το χτένισμα είναι ένα πολύ βασικό στοιχείο για να πετύχεις το coachella στυλ. Πλεξούδες, κοτσάκια, πλεξουδάκια, wave ήταν κάποια από τα χτενίσματα που είδαμε. Κάτι που δεν έλειψε ήταν τα αξεσουάρ μαλλιών -λουλούδια, κορδέλες, κοσμήματα και καπέλα κοσμούσαν τα κεφάλια των παρευρισκόμενων

Το make up ήταν αρκετά απαλό αλλά αυτό που ξεχώρισε φέτος ήταν τα στρας που είχαν τοποθετήσει στα πρόσωπα τους οι fashionistas. Τα στρας τα είχαν τοποθετήσει κάνοντας ωραία σχέδια γύρω από τα μάτια ή το μέτωπο.

Σας εύχομαι λοιπόν να περάσετε κι εσείς όμορφα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά βράδια σε κάποια συναυλία, και γιατί όχι, και στην coachella!

Σχετικά με τα outfits μπορείτε να ανατρέξετε εδώ: Τα πιο hot outfits που μας ετοιμάζει φέτος η Coachella!

Keywords
Τυχαία Θέματα