Ελληνική Εβδομάδα Μόδας: Τα highlights!

Μία ακόμη Εβδομάδα Μόδας Athens Xclusive Designers Week ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, με πολλές και ξεχωριστές επιδείξεις μόδας, λαμπερές εμφανίσεις και μοναδικά παράλληλα δρώμενα καθ’ όλη τη διάρκεια του πενθημέρου.

Καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, ανερχόμενα ταλέντα και αγαπημένα Ελληνικά fashion brands είχαν την τιμητική τους και παρουσίασαν τις τάσεις της μόδας για τη νέα

σεζόν.

Εμείς ξεχωρίσαμε την επίδειξη της Ιωάννας Κουρμπέλα, μέσα σε ένα καθηλωτικό σκηνικό με μεσαιωνικές επιρροές.

Με κοσμοπολίτικο αέρα που ταξίδεψε τους καλεσμένους στη γαλλική ρεβιέρα, η Folli Follie πραγματοποίησε ένα λαμπερό fashion show για τη νέα συλλογή αξεσουάρ με τίτλο “Club Riviera” στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου.

Τα μοναδικά ριγέ αξεσουάρ με τις ζωντανές αποχρώσεις που παρουσιάστηκαν στην επίδειξη κέρδισαν τις εντυπώσεις. To breton μοτίβο κυριάρχησε ενώ τα χρωματιστά rubber λουράκια στα ρολόγια της συλλογής έδωσαν τις πιο fashion πινελιές! Kομψές δερμάτινες τσάντες, μικρές handbags, τσάντες φάκελοι αλλά και καθημερινές shopping bags για τις πιο κομψές εμφανίσεις του καλοκαιριού...

Σε ένα μοναδικό σκηνικό και με φόντο ένα εμβληματικό οίκημα της παλιάς Αθήνας, ο Vassilis Zoulias προσκάλεσε σε ένα νοσταλγικό ταξίδι με πρωταγωνίστριες βασίλισσες, πριγκίπισσες και κυρίες των τιμών. Εμπνευσμένος από την Ελισάβετ και την Άννα Μαρία, ο σχεδιαστής κατάφερε να μεταφέρει στο σήμερα την ατμόσφαιρα μιας μαγικής και παραμυθένιας εποχής τουλάχιστον σε ό,τι αφορούσε τα ρούχα.

Deux pieces, evening gowns, επιβλητικά μαντώ σε μια συναρπαστική παλέτα χρωμάτων και υφασμάτων όπως τριπλή οργάντζα και μετάξι. Ο Περικλής Κονδυλάτος σχεδίασε με τον δικό του εξτρεμιστικό τρόπο τα Crown jewels ενώ τα κομψά γοβάκια της βασίλισσας φέρουν την υπογραφή της V.K.Conis. Χορηγός της επίδειξης του κυρίου Ζούλια ήταν η εταιρία καλλυντικών Galenic και τα κέντρα Medi Prinou.

Keywords
Τυχαία Θέματα