10 boyfriend jeans που θα λατρέψεις!

Το συγκεκριμένο είδος παντελονιού ήρθε για να μείνει. Το όνομά του συμβολίζει ότι «είναι το παντελόνι που πήρες από το αγόρι σου (boyfriend)», κάτι που το κάνει να δείχνει sexy. Εκτός ότι είναι ένα αισθητικά όμορφο ρούχο, είναι άνετο, φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ, κολακεύει τα αδύνατα σώματα και αναδεικνύει τις καμπύλες.

Πέρα από όλα αυτά τα καλά, βγαίνει σε πολλά σχέδια για να ικανοποιήσει κάθε γούστο! Οι λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν πάντα τη διαφορά και φυσικά δεν θα μπορούσαν

να λείπουν από τα λατρεμένα αυτά jeans. Ψηλόμεσα, με σκισίματα, με πέρλες, με μοτίβα και με ότι μπορείς να φανταστείς.

Ας δούμε όμως 10 από τα καλύτερα boyfriend jeans που κυκλοφορούν στην αγορά και είμαι σίγουρη πως δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητη!

Ψηλόμεσο με λεπτομέρειες «τύπου κρίκοι» στα πλάγια.

Ξεκινάω με το αγαπημένο μου! Είναι ένα κομμάτι που μπορεί να απογειώσει κάθε σύνολο αφού από μόνο του αποτελεί θέμα συζήτησης. Φοριέται άνετα ακόμη και τις ζεστές ημέρες αφού έχει το κατάλληλο μάκρος και τους «κρίκους» στα πλάγια για να παίρνει αέρα το πόδι. Παρεμπιπτόντως με αυτούς τους κρίκους μπορείς να κάνεις θαύματα! Πέρνα μια κορδέλα σε χρώμα που να ταιριάζει με το υπόλοιπο σύνολο, κάνε πλεξουδίτσες στα μαλλιά και πέρνα την ανάμεσα και γίνε fashion icon!

Παντελόνι jean boyfriend γυναικείο (34,99 €) [Περισσότερα]

Ψηλόμεσο με ξεφτίσματα.

Ένα κομμάτι που κάνει αυτόματα το ντύσιμό σου λίγο πιο aggressive. Δεν έχει τα κλασσικά σκισίματα και τρύπες, αλλά είναι σαν να έχει γδαρθεί με κάποιο τρόπο. Φοριέται με πιο απλά ντυσίματα και τα κάνει να δείχνουν υπέροχα!

Superdry Harper Boyfriend Jean (55,17 €) [Περισσότερα]

Στενό με normal west.

Για να αναδείξεις το σώμα και τις καμπύλες σου προτίμησε τα στενά που χαρίζουν άλλη χάρη σε κάθε σου εμφάνιση. Το συγκεκριμένο δεν είναι τόσο ψηλόμεσο ώστε να σου κρύβει τον αφαλό, αλλά ούτε πολύ κοντό. Είναι στο κατάλληλο μήκος για να νιώθεις άνετα όποιο σωματότυπο και αν έχεις.

Γυναικείο τζιν παντελόνι boyfriend μπλε (46,90 €) [Περισσότερα]

Ανοιχτό χρώμα με διακριτικά σκισίματα.

Αν δεν σου αρέσουν τα πολύ έντονα σκισίματα αλλά σου αρέσει και η τσαχπινιά τους, αυτό το κομμάτι είναι εδώ και φτιάχτηκε για σένα. Ήρεμο χωρίς πολύ φασαρία πάνω του, σε συνοδεύει από το πρωί.

Γυναικείο τζιν (80,00 €) [Περισσότερα]

Ψηλόμεσο ανοιχτό μπλε.

Ένα φανταστικό παντελόνι που κολακεύει και φοριέται ακόμη και σε ένα μπαρ με τη συνοδεία των αγαπημένων σου ψηλοτάκουνων. Δεν έχει σκισίματα, κάτι που το κάνει ιδιαίτερα κομψό και οι λεπτομέρειες στο κάτω μέρος θα σε κάνουν να το λατρέψεις!

Γυναικείο τζιν ψηλόμεσο Red Rock σε ίσια γραμμή (34,90 €) [Περισσότερα]

Ψηλόμεσο με έντονα σκισίματα.

Είναι σαν να συνάντησες μια γάτα και να σε γρατζούνισε με τον ομορφότερο και πιο γλυκό τρόπο. Το χρώμα του είναι πιο διακριτικό και σου επιτρέπει να κάνεις πιο ελεύθερα τα στιλιστικά σου πειράματα.

Γυναικείο LEVI'S 501® skinny Jeans old Hangouts (120,00 €) [Περισσότερα]

Παραλίγο κάπρι.

Μια πανέμορφη λεπτομέρεια στο outfit σου είναι το έντονο γύρισμα που έχουν τα μπατζάκια. Να είσαι σίγουρη πως δεν θα περάσεις απαρατήρητη και η εμφάνισή σου θα αποτελέσει αντικείμενο προσοχής.

Γυναικείο LEVI'S 501® Jeans water schock (130,00 €) [Περισσότερα]

Το λουλουδάτο.

Μετάτρεψε την καθημερινότητά σου σε ένα παραμύθι και το δρόμο για τη δουλειά σε έναν απέραντο πριγκιπικό κήπο. Οι λουλουδένιες λεπτομέρειες θα σου θυμίζουν ότι η άνοιξη είναι εδώ και φυσικά θα σου φτιάχνουν την διάθεση.

Mom's fit jeans με στάμπα (30,44 €) [Περισσότερα]

Το κλασσικό jeans με τα σκισίματα.

Να και το κλασσικό κομμάτι της παρέας που ταιριάζει φυσικά με τα πάντα και αποτελεί πάντα ασφαλή επιλογή.

Ψηλόμεσο cropped jean με σκισίματα - Μπλε jean (34,79 €) [Περισσότερα]

Έντονο μπλε και άνετο.

Ίσως και το πιο άνετο jean παντελόνι που έχουμε δει ως τώρα. Η γραμμή είναι τέτοια ώστε να σου επιτρέπει να κάνεις και τις πιο δύσκολες κινήσεις. Και γυμναστήριο πας μαζί του που λέει ο λόγος!

Γυναικείο τζιν ψηλόμεσο Red Rock μπλε (34,90 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα