4 Fashion Tips που δεν σου είπε κανείς ως τώρα!

15:28 1/6/2018 - Πηγή: Ntynomai

Δεν είναι λίγες οι φορές που όλες μας έχουμε βρεθεί σε μια awkward στιγμή μπροστά απ’ την ντουλάπα μας. Αυτό πολύ πιθανό να μας συμβεί είτε γιατί μόλις συνειδητοποιήσαμε ότι δεν έχουμε το κατάλληλο σουτιέν για να φορέσουμε το αγαπημένο μας μπλουζάκι, είτε γιατί δεν είμαστε «σίγουρες» για τον χρωματικό συνδυασμό των ρούχων μας, είτε απλά γιατί δεν ξέρουμε πώς να σετάρουμε διαφορετικά το πουκάμισο της προηγούμενης μέρας, ώστε να μην φανεί πως φοράμε το ίδιο σύνολο!

Εγώ όμως, αφού έκανα την έρευνά μου, βρήκα τα 4 fashion

tips που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη! Ρίξε μια ματιά παρακάτω και… thank me later!

Tip no.1: The Bra Clip

Θες να φορέσεις το αγαπημένο σου τοπ, αλλά οι τιράντες του σουτιέν φαίνονται και είναι αντιαισθητικές;! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις ένα ειδικό clip για σουτιέν από ένα κατάστημα ρούχων ή εσώρουχων. Πέρασε τις ράντες του σουτιέν σου μέσα στο clip όπως στη φώτο και voilaaaa… το πρόβλημα λύθηκε!

Tip no.2: Same Shirt... Different Look!

Βαρέθηκες το πουκάμισό σου;! No problem! Με το παρακάτω τρικ θα το «αναβαθμίσεις» σε ένα λεπτό!

Βήμα 1ο: Φόρα το πουκάμισό σου και κούμπωσε τα κουμπιά αφήνοντας ξεκούμπωτα τα 5 τελευταία προς τα κάτω.

Βήμα 2ο: Πάρε την πλευρά με τα κουμπιά και βάλτην κάτω απ’ την αντίθετη πλευρά του πουκαμίσου και μέσα στο τζιν σου.

Βήμα 3ο: Βάλε και την άλλη πλευρά μέσα στο παντελόνι σου.

Βήμα 4ο: Ξεκούμπωσε όσα κουμπιά έχεις αφήσει κουμπωμένα για να μην «τσακίζει» το ύφασμα και είσαι έτοιμη!

Tip no.3: The Color Guide

Αν θες να είσαι σίγουρη ότι τα ρούχα που φοράς ταιριάζουν χρωματικά, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αποθηκεύσεις στο κινητό σου την εικόνα που θα βρεις παρακάτω και no more worries!

Κλικ εδώ για μεγαλύτερη εικόνα [Περισσότερα]

Tip no.4: New Jeans in 5 minutes

Πιστεύεις πως ήρθε η ώρα να αγοράσεις ένα καινούργιο τζιν, αλλά δεν είσαι σε φάση για έξοδα;! Κανένα πρόβλημα! Μπορείς να ανανεώσεις ένα δικό σου παλιό τζιν με ελάχιστα έξοδα και σε ελάχιστο χρόνο! Διάβασε τα βήματα παρακάτω και μεγειάάά το νέο σου τζινάκι!

Βήμα 1ο: Διάλεξε ένα παλιό skinny jean που θες να ανανεώσεις. Προτίμησε να είναι μακρύ ώστε να μπορέσεις να το γυρίσεις 2 φορές στο τελείωμά του.

Βήμα 2ο: Γύρισε το τζιν δυο φορές στο ύψος που θέλεις.

Βήμα 3ο: Διακόσμησε το τζιν στο σημείο που το έχεις διπλώσει με τρουκς, ειδικά αυτοκόλλητα για ρούχα ή κονκάρδες. Τώρα το νέο σου τζιν είναι έτοιμο και κυρίως μοναδικό!

Keywords
Τυχαία Θέματα