2012: Absolutely Ladylike

11:33 2/1/2012 - Πηγή: Ntynomai

Παρακολουθώντας λεπτομερώς τις κολεξιόν για την Άνοιξη του 2012, δε σας το κρύβω, ένιωσα τεράστια ικανοποίηση. Εδώ και καιρό πρεσβεύω πως έχουμε ανάγκη το όνειρο. Το ρούχο που θα μας μεταμορφώσει σε πριγκίπισσες του παραμυθιού, που θα μας απογειώσει, ταξιδεύοντας μας, συνδράμοντας στην αίσθηση αυτή του ονείρου και στην απομάκρυνση από μία μουντή και μίζερη εποχή. Έχουμε ανάγκη το χρώμα, την όμορφη υφή, το ανάλαφρο ύφος, τα αισιόδοξα σχέδια.

Ξεχώρισα την υπέροχη συλλογή της D.Vercace, με τις φούστες με τα πλισέ, εξαιρετικές, τα μίνι φορέματα και τα εκπληκτικά prints στα

ρούχα, που θυμίζουν βυθό θάλασσας. Δεν εισέπραξε τυχαία το χειροκρότημα, στο τέλος της επίδειξης…


Ειδική μνεία στα όμορφα σορτς ,που γοητεύουν, όντας θηλυκά, όχι όμως φτηνά προκλητικά.

Το απόλυτο Trend Φετίχ αναμφίβολα είναι οι rubber boots του Louis Vuitton και η γεύση καραμέλας και τσιχλόφουσκας που άφησε η συγκεκριμένη συλλογή. Από ότι έχετε καταλάβει, η πιο ladylike πλευρά μας επιβάλλεται να βγει στο προσκήνιο, τα χρόνια της αθωότητας, φορέματα με κρύσταλλα, καρουσέλ ευτυχίας.

Η Chloe αποτελεί ήρεμη δύναμη φινέτσας. Ρούχα, με στυλ easy to wear και ασφαλώς επικροτούμε την πρώτη εμφάνιση της, ως direction artistique, της Clare Waight Keller, προσφέροντάς μας υπέροχες φούστες μέχρι το γόνατο, εντυπωσιακά ριγέ φορέματα και άνετα παντελόνια.

Αρμαθιές μαργαριτάρια, αντί της ζώνης.
Υποβρύχια θέματα.
Ενέργεια και τη δημιουργικότητα.
Ποιος άλλος. Ο μάγος της μόδας, ο KARL LAGERFELD, για τον οίκο Chanel, μας ταξίδεψε στο βυθό της θάλασσας, μας μάγεψε με ρούχα ανάλαφρα, με τα εκπληκτικά μαλλιά των μοντέλων, το υπέροχο μακιγιάζ, που θύμισε, πως όσο λιγότερο τόσο καλύτερο.

Στο σημείο αυτό, αξίζει να πω ότι η Chanel για το Pre-Fall 2012, μας άφησε άφωνους. Εικόνες Ινδίας, Παρίσι – Σαγκάη, λουλούδια από δαντέλα, μετάξι, βελούδο, μπροκάρ παντελόνια, μία συλλογή πέρα από κάθε προσδοκία.

Συζητήθηκε, όσο καμία τις τελευταίες μέρες σε όλα τα Blog μόδας στο διαδίκτυο!

Η επόμενη συλλογή έχει άρωμα κοριτσίστικο. Έχει άρωμα δαντέλας. Έχει αίσθηση απίστευτης λεπτομέρειας. «Fashion is a dream, and in this moment we need dreams», υποστηρίζει ο Pier Paolo Piccioli, ο ένας εκ των σχεδιαστών του Valentino.

Λατρεύω τη δαντέλα. Αποπνέει πολυτέλεια. Απίστευτη ομορφιά. Εκπληκτικά εξίσου τα μανίκια από τα φορέματα της συλλογής. Τα σανδάλια πρωτοστατούν στις περισσότερες συλλογές. Ευτυχώς ζούμε σε μία χώρα γεμάτη ήλιο και οι Ελληνίδες τρέφουν αγάπη για τα σανδάλια. Και φέτος την Άνοιξη και το καλοκαίρι επανέρχονται δυναμικά.

Η Angela Missoni δημιούργησε μία συλλογή αυθόρμητη, αυτοσχέδια.
Χρησιμοποίησε πολύ zebra, χρώμα, ρούχα και φορέματα για ξέφρενα πάρτι, παπούτσια που τραβούν την προσοχή και κόβουν την ανάσα.

Οι φωτογραφίες που κατέφτασαν και για το pre-fall του 2012, είναι εξίσου εντυπωσιακές.

Ο Alber Elbaz υποστηρίζει πως είχε στο

Keywords
Τυχαία Θέματα