Red on fire

Είμαστε στη μέση των γιορτών και εσύ οφείλεις να λάμπεις πρώτα εσωτερικά αλλά και εξωτερικά! Και τι να διαλέξεις όταν όλα γύρω σου μοιάζουν τόσο ίδια! Πούλιες, στρας, και μεταλλικά υφάσματα έχουν κατακλείσει την αγορά και δείχνουν να είναι η μόνη σου επιλογή για το επερχόμενο ρεβεγιόν. Και δε διαφωνώ, τα sequined κομμάτια είναι ότι πιο hot έχει να προτείνει η φετινή μόδα, αλλά αρκετά με αυτό το αστραφτερό overdose.

Θέλεις πραγματικά να ξεχωρίσεις; Τότε επέλεξε να φορέσεις ένα staple κόκκινο κομμάτι και θα με θυμηθείς. Αλλά και εδώ χρειάζεται πολλή προσοχή. Το κόκκινο χρώμα είναι εύκολη

παγίδα, καθώς αν δε δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην απόχρωση αλλά και ταυτόχρονα στην υφή του ρούχου/αξεσουάρ, τότε το αποτέλεσμα θα δείχνει φθηνό και δεύτερο και σίγουρα αυτό δεν το θέλεις!

Επέλεξε να στραφείς στις γλυκές αποχρώσεις του κόκκινου που θυμίζουν κεράσι και όχι στα φαντεζί εκκεντρικά κόκκινα χρώματα. Αν πάλι θέλεις οπωσδήποτε το κόκκινο σου να «βγάζει μάτι», τότε μάλλον θα πρέπει να ανεβάσεις κατά πολύ το budget σου για να πετύχεις την τέλεια ποιότητα και το φίνο αποτέλεσμα.

Παρακάτω, έχω επιλέξει για σένα μερικά φλογερά κόκκινα κομμάτια που θεωρώ ότι αξίζει να επενδύσεις σε αυτά. Διάλεξε το δικό σου και υποδέξου τις γιορτές όχι μόνο με κόκκινο outfit αλλά και με εορταστική, κατακόκκινη διάθεση!

Online προτάσεις αγοράς:
ΦΟΡΕΜΑ-ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΤΣΕΠΕΣ (59,95 €) [Περισσότερα]
ΖΕΡΣΕΪ ΠΟΝΤΣΟ (49,95 €) [Περισσότερα]
ASOS PARADE High Vamp Ankle Strap Platform Shoes (90,16 €) [Περισσότερα]
ASOS Bell Mini Skirt (42,07 €) [Περισσότερα]
Free People Coloured Skinny Jean (96,17 €) [Περισσότερα]
Peter Jensen Tie Neck Top (114,20 €) [Περισσότερα]
Gathered stretch-jersey dress (91,78 €) [Περισσότερα]
Diane von Furstenberg (176,68 €) [Περισσότερα]
Lil Ukita textured-leather shoulder bag (395,00 €) [Περισσότερα]
Donna leather shoulder bag (715,00 €) [Περισσότερα]
Cotton-canvas shorts (490,00 €) [Περισσότερα]
Oversized Κασκόλ Deep Red «Pom Pom» (25,00 €) [Περισσότερα]
Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Ntynomai