Ζβέρεφ: “Θα υποφέρουμε με τον Νόβακ”

Δεν θα μπορούσε να περιμένει κάτι λιγότερο από ένα πολύ δύσκολο, απαιτητικό σωματικά και πνευματικά παιχνίδι.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, έκανε το καθήκον του και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά απέναντι στον Κάμερον Νόρι, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals και αφού θα τερματίσει ως 2ος πίσω από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ στο Red Group, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρωτοπόρο του άλλου ομίλου, Νόβακ Τζόκοβιτς, στα ημιτελικά

του Σαββάτου.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο τον οποίον έχει αντιμετωπίσει άλλες τέσσερις φορές φέτος, έχοντας μια νίκη (ημιτελικά Ολυμπιακού τουρνουά) και τρεις ήττες (ATP Cup, προημιτελικά Australian Open, ημιτελικά US Open).

“Έχουμε παίξει αντίπαλοι σε κάθε μεγάλο hard court τουρνουά φέτος, στο ATP Cup, στο Australian Open, στους Ολυμπιακούς και στο US Open. Οπότε, ήταν το σωστό να συναντηθούμε και εδώ. Ανυπομονώ γι’αυτό το ματς. Πάντα έχουν ενδιαφέρον οι αναμετρήσεις μας και είναι κλειστές. Περιμένω ένα πολύ δύσκολο ματς με μεγάλα ράλι, πολύ τρέξιμο. Θα υποφέρουμε και οι δύο.

“Κάθε παιχνίδι που έχουμε παίξει είναι κλειστό. Πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερή μας μέρα και συνήθως 1-2 πόντοι είναι αυτοί που κρίνουν τη νίκη. Δεν περιμένω κάτι διαφορετικό και αυτή τη φορά” είπε χαρακτηριστικά ο 24χρονος Γερμανός, πρωταθλητής του ATP Finals το 2018 και χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο.

ATP FINALS 2021 SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

The post Ζβέρεφ: “Θα υποφέρουμε με τον Νόβακ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα