Το συγκινητικό ποστ της Ραντουκάνου για το 2021

Η 18χρονη Έμα Ραντουκάνου πραγματοποίησε μία ονειρική χρονιά κατακτώντας το US Open χωρίς να χάσει σετ και μάλιστα προερχόμενη από τα προκριματικά. Κατάφερε να τοποθετήσει το όνομά της στον παγκόσμιο χάρτη του τένις και να συγκινήσει εκατομμύρια φιλάθλους με τη θέληση και τη σκληρή δουλειά της. 

Με το τέλος της σεζόν θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο και την ομάδα της που τη στήριξε ποστάροντας ένα μήνυμα από την ίδια μαζί με δύο συγκινητικές φωτογραφίες. Η πρώτη φωτογραφία απεικόνιζε την Έμα εξουθενωμένη

και ευτυχισμένη μετά τον θρίαμβο της στο US Open και η δεύτερη την έδειχνε να πανηγυρίζει στο χορτάρι του Wimbledon μετά τη νίκη της στον 3ο γύρο.

“Τι χρονιά ήταν αυτή! Να και δύο φωτογραφίες που περιγράφουν την χρονιά που πέρασα. Θέλω να πω ευχαριστώ και ότι είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για τη γενναιόδωρη υποστήριξή σας. Έχω μάθει πολλά πράγματα με πολύ γρήγορους ρυθμούς σε αυτό το απίστευτο ταξίδι, αλλά το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ ενθουσιασμένη και με κίνητρο για τα επόμενα βήματά μου” δήλωσε στα social media η Ραντουκάνου νούμερο 20 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Νιώθω ότι μπορώ να κάνω εξαιρετική δουλειά μαζί με την ομάδα μου και με υπομονή πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ομάδα μου και στους ανθρώπους που με στήριξαν! Τίποτα δεν θα ήταν εφικτό χωρίς εσάς.

 Με αγάπη, Έμα”

I feel I can put in great work together with my team, with patience I believe we’ll get there.

Huge thanks and big appreciation to my team & people who have supported me! This wouldn’t have been possible without you.

Love Emma pic.twitter.com/oSPPjj7mcL

Emma Raducanu (@EmmaRaducanu) November 17, 2021

Δανάη Μασκαλέρη 

The post Το συγκινητικό ποστ της Ραντουκάνου για το 2021 appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα