Ζβέρεφ: “Συγγνώμη, λυπάμαι που σας απογοήτευσα”

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ απολογήθηκε για την ακραία και απαράδεκτη συμπεριφορά του προς τον διαιτητή καρέκλας, κατά τη διάρκεια αγώνα διπλού την Τετάρτη (23/2), γεγονός που του κόστισε την παραμονή του στο τουρνουά με τους διοργανωτές να τον αποβάλλουν. 

Ο Γερμανός και “χρυσός” Ολυμπιονίκης ανέφερε να ανάρτησή του στα socia media, ότι ζήτησε προσωπικά συγγνώμη από τον διαιτητή τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την πράξη του.

“Είναι δύσκολο να περιγράψω με λόγια το πόσο μετανιώνω για τη συμπεριφορά μου

κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα στο διπλό. Ζήτησα προσωπικά συγγνώμη στον διαιτητή, γιατί το ξέσπασμά μου απέναντί του ήταν λάθος και απαράδεκτο και είμαι απογοητευμένος από τον εαυτό μου.”

“Δεν έπρεπε να συμβεί και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από τους φαν μου, τη διοργάνωση και το άθλημα που αγαπώ. Όπως γνωρίζετε τα δίνω όλα στο court. Χθες όμως έβγαλα πράγματα παραπάνω από όσο έπρεπε.”

“Τις επόμενες ημέρες θα σκεφτώ τις ενέργειες μου και το πως μπορώ να διασφαλίσω ότι δεν θα συμβεί ξανά ποτέ κάτι τέτοιο. Λυπάμαι που σας απογοήτευσα.”

This is what Alexander Zverev has posted on his Instagram account after smashing his racquet repeatedly into the chair of the umpire within an inch of his feet, and getting thrown out of Acapulco … pic.twitter.com/oXvmt8lETS

— The Tennis Podcast (@TennisPodcast) February 23, 2022

The post Ζβέρεφ: “Συγγνώμη, λυπάμαι που σας απογοήτευσα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα