12-0 και συνεχίζει ακάθεκτος (vid)

Την 12η συνεχόμενη νίκη του στο ATP Tour 2022 σημείωσε ο Ράφαελ Ναδάλ που δεν αντιμετώπισε προβλήματα στο δεύτερο αγώνα του στο Ακαπούλκο, απέναντι στον lucky loser Στέφαν Κοζλόφ.

Ίσως ο πιο φορμαρισμένος τενίστας στον κόσμο αυτή τη στιγμή, ξοδεψε μόλις 77 λεπτά στην κεντρική αρένα του Abierto Mexicano και με 6-1, 6-3 επί του νεαρού Αμερικανού, εξασφάλισε την παρουσία του στα προημιτελικά της ATP

500 διοργάνωσης.

Προερχόμενος από τους δύο τίτλος στη Μελβούρνη τον περασμένο μήνα, ο Ράφαελ Ναδάλ έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα καθώς το τελευταίο του ανεπιτυχές αποτέλεσμα ήταν τον Αύγουστο του ’21 στην Ουάσινγκτον που ήταν και το τελευταίο του τουρνουά πριν χάσει το τελευταίο τρίμηνο της προηγούμενης χρονιάς λόγω τραυματισμού.

“Είναι σημαντικό να κερδίζεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, όμως το πιο σημαντικό είναι η νίκη. Σήμερα ήρθε στα straight sets και αυτό είναι σπουδαίο νέο. Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για αύριο απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο” είπε ο 35χρονος Ισπανός ο οποίος στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει έναν ακόμη νεαρό Αμερικανό, τον Τόμι Πολ που νωρίτερα κέρδισε 7-6(6), 2-6, 7-5 τον Ντούσαν Λάγιοβιτς.

Ναδάλ και Μεντβέντεφ βρίσκονται μια νίκη μακριά από το μεταξύ τους ραντεβού στα ημιτελικά του Abierto Mexicano, με τον Ρώσο τενίστα να επικρατεί εύκολα 6-1, 6-2 του Πάμπλο Αντουχάρ στο ξεκίνημα της 3ης ημέρας στο Ακαπούλκο.

Ο Μεντβέντεφ, πριν το πιθανό ραντεβού με τον Ναδάλ, θα αντιμετωπίσει τον Γιοσιχίτο Νισιόκα στη φάση των “8”, με τον Ιάπωνα να πετυχαίνει σπουδαία νίκη με 3-6, 6-4, 6-2 επί του φορμαρισμένου Τέιλορ Φριτζ.

This one goes to 12

For the first time in his career, @RafaelNadal starts a season with 12 consecutive wins, defeating Stefan Kozlov 6-0 6-3 at #AMT2022 pic.twitter.com/wFxQ5iP1WG

Tennis TV (@TennisTV) February 24, 2022

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post 12-0 και συνεχίζει ακάθεκτος (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα