Ακαπούλκο: Με φόντο τους “8” ο Τσιτσιπάς

Για 2η μέρα ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος, στο Abierto Mexicano του Ακαπούλκο.

Ο Έλληνας τενίστας, Νο3 του ταμπλό στο 500άρι τουρνουά του Μεξικό, θα αντιμετωπίσει τον 23χρονο Αμερικανό, Τζον Τζέφρι Γουλφ, Νο209 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με φόντο την είσοδό του στην τελική “8αδα” του θεσμού.

Περίπου στις 06:00GR αναμένεται να ξεκινήσει η μονομαχία του Στέφανου με τον Γουλφ, στην 1η ever συνάντησή τους στο Tour. Ο Αμερικανός προέρχεται από τα προκριματικά και έχει πετύχει εντυπωσιακές νίκες μέχρι στιγμής

στο τουρνουά, έχοντας αποκλείσει κατά σειρά τους: Αντρέας Σέπι (Νο124), Κέβιν Άντερσον (Νο94) και Λορέντζο Σονέγκο (Νο21).

Νωρίτερα, περίπου στις 04:00GR, θα ριχτεί στη μάχη ο πρωταθλητής του Αυστραλιανού Όπεν, Ράφαελ Ναδάλ. Ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον 24χρονο lucky loser Αμερικανό, Στέφαν Κόζλοφ (Νο130), ο οποίος στον 1ο γύρο απέκλεισε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Στο πρώτο παιχνίδι του κεντρικού court, ο Νο1 του ταμπλό, Ντανίλ Μεντβέντεφ, θα αντιμετωπίσει τον 36χρονο Ισπανό, Πάμπλο Αντούχαρ (Νο68) στις 02:00GR. Ενδιαφέρον αναμένεται και το ντέρμπι του Κάμερον Νόρι με τον Τζον Ίσνερ, την ίδια ώρα.

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Ακαπούλκο: Με φόντο τους “8” ο Τσιτσιπάς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα