Ζβέρεφ: Με… οδηγό το μομέντουμ (vid)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα ριχτεί στη μάχη του φετινού US Open προερχόμενος από έναν εκπληκτικό μήνα, μέσα στον οποίον κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αλλά και τον 5ο τίτλο σε 1000άρι τουρνουά στο Σινσινάτι, μετρώντας ένα σερί 11 νικών. 

“Ήταν ένας απίστευτος μήνας για μένα.”, δήλωσε ο Γερμανός τενίστας. “Είναι πραγματικά απίστευτη η αίσθηση που έδωσε το

χρυσό μετάλλιο στο Τόκιο. Ωστόσο, και η εβδομάδα στο Σινσινάτι ήταν πάρα πολύ καλή. Νιώθω καλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι και στη Νέα Υόρκη και θα δούμε πως θα πάει.”

Πέρσι ο Ζβέρεφ έφτασε δύο πόντους μακριά από το πρώτο Grand Slam της καριέρας του χάνοντας στο 5ο set από τον Ντόμινικ Τιμ, παρά το γεγονός ότι είχε προηγηθεί με 2-0. Μια εμπειρία που όπως ανέφερε ο ίδιος δεν την έχει ξεχάσει.

“Πιστεύω ότι μου κόστισε επειδή βρισκόμουν δύο πόντους μακριά από το να κερδίσω. Οι αναμνήσεις επέστρεψαν όταν βρέθηκα και πάλι στο κεντρικό κορτ για προπόνηση. Το θυμάμαι ακόμα έντονα. Το έχω στο μυαλό μου.”

“Ωστόσο, από την άλλη διατηρώ το κίνητρό μου. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο κορτ και να αρχίσω να αγωνίζομαι. Φέτος θεωρώ ότι παίζω πολύ καλό τένις.”

Ο Ζβέρεφ, ο οποίος θα κάνει πρεμιέρα απέναντι στον Αμερικανό Σαμ Κουέρι, ρωτήθηκε και για την απουσία τόσο του Ρότζερ Φέντερερ, όσο και του Ράφα Ναδάλ, με τον Γερμανό να πιστεύει ότι η νέα γενιά μπορεί να προσφέρει πολύ καλούς αγώνες στο κοινό.

“Εκτιμώ ότι το τουρνουά στο Σινσινάτι, αλλά και άλλα τουρνουά φέτος, έδειξαν ότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός με τους νεότερους παίκτες. Νομίζω ότι παίκτες όπως ο Μεντβέντεφ, ο Τσιτσιπάς, ο Ρούμπλεφ, ο Μπερετίνι κι εγώ θα δώσουμε στο μέλλον μεγάλες μάχες.”

“Θεωρώ ότι πολλοί φίλοι του τένις ανυπομονούν επίσης γι αυτά τα παιχνίδια. Αυτοί οι αγώνες θα τους βλέπουμε όλο και συχνότερα στο μέλλον και θα είναι κάτι το σύνηθες.”

US OPEN MEN’S SNIGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

The post Ζβέρεφ: Με… οδηγό το μομέντουμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα